Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Cikinek számít, ha valaki...

Cikinek számít, ha valaki olyan helyen dolgozik, ahol szexuális segédeszközöket gyártanak?

Figyelt kérdés

Én ilyen helyen dolgozom, logisztikai területen és szeretem.

Családias a hangulat, nincs az a nagy hajtás.De, azért jelen vannak a nemzetközi standardok.

Mikor valakinek elmondom, mindig jönnek a béna poénok,hogy "tesztmérnökként" , "minőségbiztosításon" meg ilyenek.

2023. máj. 1. 19:41
1 2
 1/12 anonim válasza:
88%
Nem, kit érdekel. Max az ilyen ultrakonzervatív emberek vannak ezen fennakadva, mert a 19. században élnek.
2023. máj. 1. 19:42
 2/12 anonim ***** válasza:
91%

Nem.a többség csak egy alja szolga,vagy egyenesen közszolga ami semmivel nem jobb.

A guminő mennyibe kerül nálatok?

2023. máj. 1. 19:44
 3/12 anonim válasza:
95%
Szívesen dolgoznék ilyen helyen, akár tesztmérnőkként is.
2023. máj. 1. 19:44
 4/12 anonim ***** válasza:
88%
Dolgozni nem szégyen, bármi is legyen az.
2023. máj. 1. 19:45
 5/12 anonim ***** válasza:
97%

Dehogy szégyen.

Dolgozol azt csinálod ami neked megfelel kit érdekel ki mit mond a munkahelyedről?

2023. máj. 1. 19:50
 6/12 anonim ***** válasza:
84%

Ez miért is

Politika??

2023. máj. 1. 19:52
 7/12 anonim ***** válasza:
91%

2!

:D

2023. máj. 1. 20:01
 8/12 anonim ***** válasza:
94%
Nem számít annak.
2023. máj. 1. 20:13
 9/12 anonim ***** válasza:
47%

Én egy felnőtt weboldal IT üzemeltetői csapatában dolgozom és erre kifejezetten büszke vagyok ;)

Extra juttatás hogy bárkinek a privát adásába "bekukucskálhatok" olyan jelleggel hogy meggyőződjek róla hogy rendesen működik a rendszer és a hálózati adatátvitel az előadóművész és a kliens között. Szintén minden "exkluzív", prémium tartalom elérhető. Mondani sem kell hogy a céges rendezvényen is azért ki van hangsúlyozva a weboldal tematikája, aki belépne közénk tudná hogy nem autóalkatrész gyártással foglalkozik a cég, anélkül hogy egy szót szólnánk. ;)

Másik pedig hogy a team leaderem is egy elég parázna csaj sosem bánja ha eltűnünk munkaidőben fél óra - órára mert épp "sürgős dolgunk" akadt.

Szóval nekem kifejezetten "élvezetes" a munkavégzés ami a fizetés mellett az egyik legfontosabb faktor.

2023. máj. 1. 21:20
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha elégedett vagy a munkahelyeddel (feladatok, fizetés, kollégák, főnökök stb.), akkor szuper. Azt megértem, hogy ha valaki érdeklődik a részletekkel kapcsolatban, akkor az kellemetlen lehet. De ha amúgy elégedett lennék a munkahelyemmel, akkor csak ezért biztosan nem váltanék.
2023. máj. 1. 21:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!