Cikinek számít, ha valaki olyan helyen dolgozik, ahol szexuális segédeszközöket gyártanak?
Én ilyen helyen dolgozom, logisztikai területen és szeretem.
Családias a hangulat, nincs az a nagy hajtás.De, azért jelen vannak a nemzetközi standardok.
Mikor valakinek elmondom, mindig jönnek a béna poénok,hogy "tesztmérnökként" , "minőségbiztosításon" meg ilyenek.
Nem.a többség csak egy alja szolga,vagy egyenesen közszolga ami semmivel nem jobb.
A guminő mennyibe kerül nálatok?
Dehogy szégyen.
Dolgozol azt csinálod ami neked megfelel kit érdekel ki mit mond a munkahelyedről?
Én egy felnőtt weboldal IT üzemeltetői csapatában dolgozom és erre kifejezetten büszke vagyok ;)
Extra juttatás hogy bárkinek a privát adásába "bekukucskálhatok" olyan jelleggel hogy meggyőződjek róla hogy rendesen működik a rendszer és a hálózati adatátvitel az előadóművész és a kliens között. Szintén minden "exkluzív", prémium tartalom elérhető. Mondani sem kell hogy a céges rendezvényen is azért ki van hangsúlyozva a weboldal tematikája, aki belépne közénk tudná hogy nem autóalkatrész gyártással foglalkozik a cég, anélkül hogy egy szót szólnánk. ;)
Másik pedig hogy a team leaderem is egy elég parázna csaj sosem bánja ha eltűnünk munkaidőben fél óra - órára mert épp "sürgős dolgunk" akadt.
Szóval nekem kifejezetten "élvezetes" a munkavégzés ami a fizetés mellett az egyik legfontosabb faktor.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!