Miért van az hogy van egy két cég, ahol mindig, minden pozícióról zsigerből elutasítanak?
Én hasonlóan voltam egy nagy multival. Vagyis nem igazán, de ők is többször instant elutasítottak és nem értettem mért.
Egyik állásbörzés oda mentem az egyik kint lévő vezetőhöz és elmondtam neki, hogy 3x jelentkeztem és az elsőnél eljutottam a tesztírásig, ami után elutasítottak pedig jól írtam meg és utána a másik 2-nél már automatikusan jelentkezéstől számítva 1-2 percen belül jött az elutasítás.
Ott komoly fejjel rám nézett, hogy "Ez nem így működik, nem kellett volna ennek történni. Gyere ránézünk a rendszerben."
Elővette a laptoppját, rám keresett és rögtön írt egy HResnek, hogy majd pár hónap mulva keressenek (azért nem rögtön, mert akkor nem volt aktuális a munkakeresés számomra).
Utána elmondta, hogy nagyra értékeli, hogy oda mentem és rákérdeztem a dologra.
Szóval a tanulsága a történetnek, hogy a multiknak vannak olyan eseményeik, amikor oda tudsz menni és kérdezni tudsz magasabb beosztású emberektől / fejlesztőktől és nagyra értékelik a gesztust, hogy ahelyett, hogy online vagy baráti körödbe a cégek gyaláznád, oda mész és elintézed az ügyet és a végén még az is lehet, hogy különesen figyelni fognak a jelentkezésedre a jövőben és nagyobb eséllyel eljutsz az interjúig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!