Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Csak szerintem nagyon gáz, ha...

Csak szerintem nagyon gáz, ha a 2. kör után nem jeleznek vissza a kiválasztás eredményéről csak a karrier oldalon elutasítanak?

Figyelt kérdés

Telefonos+2 körös interjú, végig adtak visszajelzést, hogy nagyon szimpatikus vagyok nekik és szakmailag is jó vagyok, probléma volt, hogy nem tudtam azonnal kezdeni.

A megadott határidőig nem jeleztek vissza, pedig megígérték, még elutasító levél sem jött csak a karrier oldalukon láttam, hogy elutasítva.

A vicc az, hogy HR-es pozíció volt szintén HR-En dolgozó jelöltnek...

Mi a véleményetek az ilyen cégről és viselkedésről?Eléggé bánt, ennyi interjú után.

2022. júl. 4. 21:05
 1/4 anonim ***** válasza:
94%
Nem, elég valószínű, hogy van más is rajtad kívül, aki szerint nagyon gáz.
2022. júl. 4. 21:16
 2/4 ascelpius ***** válasza:
79%

Hát 2. kör után már egy kicsit gázos, ilyenkor már azt se lehet mondani, hogy sok embernek kell visszajelezniük (ami a mai automatizált rendszerek világában alapból is nonszensz)

De ettől függetlenül nincs ebben semmi meglepő, business as usual

2022. júl. 5. 00:10
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Örülj neki, hogy nem vettek fel.
2022. júl. 5. 08:46
 4/4 anonim ***** válasza:
62%
Én is jártam már hasonlóan , akkor fogadtam meg, hogy én sem jelzek vissza egy hresnek sem ha más cég mellett dontok.
2022. júl. 6. 05:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!