Call Centeres állásnál mi a kiválasztás szempontja?
Sajnos sok helyen nem jeleznek vissza ha nem vesznek fel, és még kevesebb helyen fogják megmondani hogy min hasaltál el.
Nem is biztos hogy bármit rosszul csináltál volna. Jelenleg call centeresként dolgozom. 3x jelentkeztem az állásra mire felvettek. Az első két alkalommal felhívtak, pár percet beszélgettünk és közölték hogy majd szólnak mikor lesz interjú de sosem hívtak vissza. Gondoltam harmadszor is megpróbálom, mert nagy cég, több pozíciót is hirdettek. Harmadjára simán felvettek.
Érdemes többször próbálkozni ha tényleg ott akarsz dolgozni. De azért máshová is jelentkezz biztos ami biztos.
Első, mi bajod van?
Azt kihangsúlyoznám, hogy diákmunkáról van szó, tehát van kapcsolattartó stb, nem lehet csak úgy betelefonálni. Másrészt meg, meg lett mondva a helyszínen, hogy "este 6-ig ha nem hívunk, akkor nem sikerült az interjú".
De tulajdonképpen nem is ez volt a kérdés lényege, hanem csak arra vagyok kíváncsi, hogy mi alapján döntenek ilyenkor.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!