Interjú után egy hét válaszadási idő elutasításra utal?
Sok toborzási szakember videóját megnéztem, sok tanácsot meg is fogadtam és összességében jónak éreztem az interjút. 3. körös volt az interjú, több dolgozóval megismerkedtem, részletesen beszélgettünk mindenről, ami lényeges velem, illetve a pozícióval kapcsolatban.
Hiába utal minden jel arra, hogy jól teljesítettem és megfelelek az elvárásoknak, az interjútól számított egy hetet mondtak válaszadási időnek, azt mondták, hogy majd hívnak.
Ha valóban én vagyok az ideális jelölt, akkor miért kell még egy hetet várni?
Vagy interjú időpontokat sosem szoktak lemondani? Tehát ha engem választottak, de volt még 2-3 ember a tarsolyban akik utánam következtek, akkor őket még mindenképp meghallgatják?
Mit gondoltok az egyhetes időtartamról?
Nem az számít, hogy mennyi visszajelzési időt mondtak, hanem hogy ahhoz képest mennyi időn belül szólnak.
Nekem volt, hogy két hetet mondtak, aztán 3 nap múlva szóltak, hogy felvettek.
Végighallgatják a többi jelöltet, ha nem így tennének az elég nagy red flag lenne.
Ha nem jobbak nálad, akkor tied a munka.
Gondolom te azt mondtad, hogy az lenne álmaid munkahelye, ők meg azt, hogy te lennél az ideális jelölt. Eddig ez 1 udavariassági kör, ebből még nem következik semmi.
Ha azt mondták, hogy 1 hét, akkor 10 nap után ha nem jelentkeznek hívd fel őket.
A mostani munkahelyemen nekem az interjú után 2 hónappal jeleztek vissza... mondjuk nem is ígértek 1 hetet - azt ígérték "majd visszajelzünk".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!