Ezen az internetes munkahirdető oldalon csak elutasító emailt lehet kapni ?
A Profession oldalról van szó.
Akárhányszor, és akárhány helyre jelentkeztem, mindig elutasították a jelentkezésemet.
Miért van ez ?
Nem csak 8 általánossal rendelkezem, ahova jelentkeztem, ott, abban a szektorban volt tapasztalatom, közelben néztem munkát, nagyjából 10-20 perc alatt el tudtam volna jutni azokra a helyekre, nem tudom mit mondjak még.
A professiont megkerülve, majd simán a telefonszámokon fogom ezentúl felvenni a kapcsolatot a munkáltatókkal, de nem értem, hogy miért van ez.
Ugyanarra a helyre már jelentkeztem professionon, elutasították, majd személyesen meglátogattam a céget, 3 évig dolgoztam ott.
Ezt nem értem, hogy miért van.
Most is jelentkeztem valahova, elutasítottak.
Utána küldtem több helyre is, mind elutasított.
Majd jelentkeztem pénztárosnak, csak érettségit vallottam be, 5 év tapasztalatot (ez kamu), újfent elutasítottak.
Valaki tud erről vmit mondani ?
Ahonnan elutasítottak, és szerettem volna oda menni, felhívom őket, és elmegyek személyesen oda, de érdekel, hogy mással is volt már így ?
Nézd át újra az önéletrajzod.
Én újra átírtam az enyémet és már legalább interjúkra jártam. 1 hónapon belül találtam állást.
Nekem a korom miatt nem könnyű.
Egyetlen egy hirdetésre több száz jelentkezést kapnak. Nehéz ezekből úgy kitűnni, hogy az ember meg tudja győzni a leendő munkaadót.
Van olyan cég amely a bérigény alapján válogat.
A pályázatba lehetne lorem ipsum helykitöltő szöveget is illeszteni, a lényeg a bérigényként megadott összeg.
Ahol bérigényt kérnek oda már be sem adom a jelentkezésem.
Az ilyen cégek általában 3 havonta hirdetnek.
Onnét tudom, hogy munkahely mellett is hetente 1X monitoroztam az álláshirdetéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!