Miért érkeznek lassan az elutasító email-ek?
Most mondhatni az álomcégemnél interjúztam, erre készültem évek óta (kis túlzással, ugye).
Nagyon elszúrtam az interjút, pedig készültem rá.
Múlt hét közepén volt és csak nem érkezik az email. Az a baj, hogy amikor az ember nagyon akarja az állást, akkor hiába érzi a helyzetet, egészen az email-ig reménykedik.
Az érdekelne, hogy ilyenkor mi zajlik a másik oldalon?
Nyilván pontosan nem lehet tudni.
Valószínűleg volt több jelentkező, esetleg lehet olyan aki még csak ezen a héten interjúzik. Ha egyik interjú se volt igazán meggyőző, akkor húzzák amíg lehet, hátha van még újabb jelölt, aztán egy ponton felveszik a legkevésbé bénát. Ha volt aki jó, akkor megvárják amíg az elfogadja az ajánlatot. Csak ha már végleg eldőlt, akkor jeleznek vissza azoknak, akiket nem választanak. És hát van hogy egyáltalán nem jeleznek vissza.
Logikusan hangzik, csak rossz lesz várni az email-re.
Az a baj, hogy annyira rosszul sikerült az én érzésem szerint, hogy amikor a legvégén a HR-essel és a manager-rel voltak a formaságok, akkor magamban már mondogattam, hogy felesleges is bérsávot mondanom és feltennem a maradék kérdésemet.....
Sajnos ezt jól szoktam érezni interjú esetén. :'(
Egyebkent multi cég?
Az nem könnyű ám...
Én helyedben keresnek addig masikat ha van...
Ki tudja hogy válaszolni fognak-e.
Nekem volt olyan is h nem valaszoltam
Multi.
Nem tudom, mennyire van ember, mert mi jelenleg nyár óta keresünk embereket, alig-alig jöttek, ők is katasztrofálisak voltak. Egy nem, de ő másik ajánlatot fogadott el. :(
Tény, hogy a multik lassúak tudnak lenni, ahol jelenleg dolgozom, oda is kb 1,5 hónappal a jelentkezés leadása után hívtak be, majd az interjú után 1 héttel tudtam meg, hogy sikeres volt.
Mert az myen ceg? Kit kerestetek?
Es te milyen allasra jelentkeztel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!