Mindenkinek ezt mondják interjú után?
Ma felhívott az interjúztató a cégtől ahonnan jelentkeztem, és azt mondta, hogy nagyon sajnálják, de nem tudnak ajánlatot adni, mert olyan embert választottak akinek több tapasztalata volt. Illetve nagyon nehezen tudtak dönteni köztem és a másik ember között, mivel nagyon szimpatikus vagyok nekik, és mindenképp tartsuk a kapcsolatot, mert a jövőben szívesen alkalmaznának hasonló pozícióban, ha lesz rá szükség.
Ez nagyon mézes elutasításnak hangzik, vajon mindenkinek ezt mondja akit elutasítottak, vagy tényleg ilyen nehezen döntöttek és szimpatikus vagyok?
Simán lehet, hogy behívnak később, esetleg más pozira.
Nekem volt olyan is, hogy leinterjúztam, kértek egy bérigényt, majd közölték, hogy ez magas, mert ettől kevesebbért is vállalná más. Megköszöntem, elbúcsúztunk. Pár hét múlva újra felhívtak, hogy érdekelne-e még a munka, megadnák a kért bért, de addigra már szerződésem volt egy másik céggel, jóval magasabb bérért. Gondolom az illető vagy felmondott próbaidőn, vagy rájöttek, hogy azért olcsó, mert kontár...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!