Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Fiatalok fizetési különbsége?

Fiatalok fizetési különbsége?

Figyelt kérdés
Szerintetek mennyire helyes az, hogy ahol most dolgozom ( 25 év alatti ) a munkatarsaim fizetését annyival növelte a főnök, mimt a SZJA különbsége. Amit nekem nem vonnak ugye le, és igy keresnünk nettóba ugyanannyit. Ez igy szerintem nem helyes, de kíváncsi vagyok a véleményetekre.

2023. ápr. 14. 05:46
1 2 3 4
 31/39 NTBS ***** válasza:
78%
Szerintem jól járt el a főnök.
2023. jún. 9. 17:48
 32/39 anonim ***** válasza:
81%

Hát ... ebben csak az a gáz, hogy a fiatalok, azért kaptak adókedvezményt, hogy könnyebben induljanak neki az életnek. Nem azért, hogy a munkáltató olcsóbban alkalmazza őket.

Életkortól függetlenül ugyan annyinak kéne lenni a bruttó fizetésüknek.

Én 25 éves vagyok. Bennem nincs ellenszenv, hogy egy nálam fiatalabb ember 60 ezerrel többet kap azonos bruttó fizetésért.

2023. jún. 9. 23:38
 33/39 anonim ***** válasza:
76%

Az öregek meg járulékkedvezményt kapnak ha még nyugdíjasan is melóznak!

(persze fizetésén nem látszik meg, de a munkáltatója jobban él).

2023. jún. 12. 14:17
 34/39 anonim ***** válasza:
90%
Akkor az öregek meg azért kapnak kedvezményt, hogy könnyebben induljanak a temetőbe? :D
2023. jún. 12. 14:19
 35/39 A kérdező kommentje:
Itt mar nem kerek valami. Én maradtam ugyanazon a bruttón, más már +200 bruttónál tart a enyém hez képest. Kitalálom, ez még mindig helyes igaz öregek?
2023. júl. 5. 10:13
 36/39 anonim ***** válasza:
64%
Majd ha 25 leszel és vége a kedvezményednek, akkor te is kérsz bruttóemelést és ugyanott leszel. Mi a f*szért is kéne pályakezdő gyerekeknek többet keresni, mint tapasztalattal rendelkezőknek? Ez a kormány olyan idióta intézkedéseket tud hozni, hogy valami siralmas.
2023. júl. 5. 13:19
 37/39 anonim ***** válasza:
44%

36# Mondjuk az elég ciki, hogy szaktudásod alapján nem kapsz annyival többet, mint egy kezdő a szakmádban, hogy az szja visszatérítéssel magasabb a fizetése.

Amúgy semmi értelme nincs amit írsz. Látszik, hogy csak az egódat bántja, hogy a friss kollégák annyit vagy többet kapnak mint te.

2023. júl. 5. 13:25
 38/39 anonim ***** válasza:
66%
#37 mert 27 évesen 3x annyit kéne keresnem, mint egy nálam 2-3 évvel fiatalabb vagy mit gondolsz? xd Nem az egomat bántja, csak nevetséges, hogy ez a kormány mindig kivételezik adott csoportokkal, ahelyett, hogy nyugati módra szimplán jól megfizetné az embereket. Nyugaton tudod mikor vezetnének be ilyet…
2023. júl. 5. 13:31
 39/39 anonim ***** válasza:

Ez a kormány is mint az összes többi eddig pont azt lesi, hogyan tudja minnél jobban lefejni a teljes lakosságot akár munkavállalóként akár munkáltatóként, akár önfoglalkoztatóként és hogy hogyan ne keljen semmit se vagy minnél evesebbet visszaadni belőle semmilyen formában!

Eleve az egész társadalomb iztosítást VÁLSZTHATÓVÁ kellett volna már régen tenni! Az lenne az igazi Democsokrácia! Aki akar fizessen tb-t és vegye igénybe, aki nem az nem!

De az milyen már, hogy 20 év alatt eddig kb négyszer voltam orvosnál, de havi szinten egy vagyont fizetek? Plusz még a kötelező éves tüdőszűrőért is fizetek!

Egy zöldséges nejlonzacskóba belefér az a hatalmas mennyiségű gyógyszer amit nekem a társadalombiztosító a húsz évnyi Tb-díj befizetése után receptre támogatva adott!

Nagy üzlet!

2023. júl. 10. 10:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!