Jól látom hogy sokkal nehezebb közigazgatásban dolgozni, mint versenyszférában?
Figyelt kérdés
Én közigazgatásban dolgozom és már nem bírom az egy dolog, hogy túl sok a munka, de bent kell lenni egész nap, 8tól fél 5ig, szigorúan nézik a munkaidőt, ott nézik mikor megyek, mikor jövök stb...
Sok családtagom, barátom versenyszférában van és így tök szabadok, most itt van, itt van ráér, mert ilyen home office, olyan home office, munkába sem hal bele, viszonylag nem olyan sok a munka sem
2023. ápr. 1. 20:46
11/13 anonim válasza:
"ráér, mert ilyen home office, olyan home office" - lol. Többek között ezért vagy alkalmatlan a versenyszférára, ha azt gondolod, hogy a home office valami bónusz, ahol semmit sem kell csinálnod, csak otthon lehetsz munkaidöben.
12/13 A kérdező kommentje:
11. Szóval se mondtam hogy a home officeban csak lógatod a lábadat (de szerintem van ilyen is), hanem az hogy te osztod be az idődet, tehát például közigazgatásban bent vagy 8tól 16:30 ig, addig nem mehetsz haza ha elromlik pl. a hűtő akkor egy szabadnapot kell kivenned mert a szerelő általában ebben az időszakban jön, de versenyszférábam vagy homo officeban lehetsz otthon és nem kell szabadságot kivenned mikor jön hűtőszerelő...
2023. ápr. 2. 06:32
13/13 anonim válasza:
Marhán nem mindegy, a közig melyik részén dolgozol és milyen beosztásban. Tényleg vannak durva pozik, ahol 3 ember munkáját csinálod + a felelősség is óriási.
Megint más közig poziban meg csak dumcsiznak meg kávézgatnak az irodista Mancikák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!