Jól látom hogy sokkal nehezebb közigazgatásban dolgozni,
mint versenyszférában?
Figyelt kérdés
Én közigazgatásban dolgozom és már nem bírom az egy dolog, hogy túl sok a munka, de bent kell lenni egész nap, 8tól fél 5ig, szigorúan nézik a munkaidőt, ott nézik mikor megyek, mikor jövök stb...
Sok családtagom, barátom versenyszférában van és így tök szabadok, most itt van, itt van ráér, mert ilyen home office, olyan home office, munkába sem hal bele, viszonylag nem olyan sok a munka sem
Igen! Sokkal nehezebb, és még a fizetés is rosszabb.
Egy igazi hős vagy!
2023. ápr. 1. 20:56
3/13 anonim válasza:
Nem könnyebb, hanem alacsony értelmi képességű és lassú emberek dolgoznak a közigazgatásban épp ezért tűnik nekik "soknak" és "nehéznek" a munka, holott semmi bonyolult nincs benne.
Ha nem tetszik a munka akkor menj el a versenyszférába de vélhetően meg sem ütöd a szintet hogy elhelyezkedj, ha mégis akkor lemorzsolódsz mert sokkal nagyobb a tempó és sokkal értelmesebb emberek dolgoznak ott.
2023. ápr. 1. 20:57
4/13 anonim válasza:
Mindig szerettem volna a kényelmes multis állásom kőkemény bértáblás közalkalmazotti állásra cserélni, de sajnos nem felelek meg
2023. ápr. 1. 20:58
5/13 anonim válasza:
Én dolgoztam multi után és előtt közigazgatásban… maradjunk annyiban, hogy havi 15-20 könyvet olvastam ki munkaidő alatt, úgy, hogy újként én voltam a balek, aki helyszínre is járt, nem számolva a 1/2 órás reggeli és 1 órás ebédszünetet, miközben azt hallgattam mennyire le vannak terhelve a kollégák, akik pont ugyanazt a munkát csinálták, mint én. 8-kor kezdtünk és 16:00-kor a kaput zártuk kívülről.
2023. ápr. 1. 21:04
6/13 anonim válasza:
Figyelj, ez nagyon relatív. Ha én elvégzek egy munkát 10 perc alatt, ami neked mondjuk 40 perc, akkor ki a hibás?
2023. ápr. 1. 21:54
7/13 anonim válasza:
Ezt a kérdést viccnek szántad, ugye?
2023. ápr. 1. 23:05
8/13 A kérdező kommentje:
7. Nem, ezt látom mindenhol, szerintem már fordult a kocka
2023. ápr. 1. 23:09
9/13 anonim válasza:
Rosszul látod. Ha rosszabbul fizetnek és még nehezebb is lenne dolgozni, akkor miért dolgozna bárki is közigazgatásban? Nincs olyan hülye ember, aki ennek ellenére a közigazgatást választaná. Tehát szimplán alkalmatlanok a versenyszférára, a közigazgatásra meg nem, mert oda alacsonyabb szint is elég.
2023. ápr. 2. 01:33
10/13 anonim válasza:
Látom a hozzászólók többsége sosem dolgozott közigazgatásban.
Én mindkét oldalon dolgoztam, nem is keveset. Mint mindenhol, itt is lényeges, hogy milyen szervezetnél vagy. Bizony van, ahol láblógatás megy, és van ahol kizsigerelés.
Az ügyfelek azokat a közszolgákat, akik valóban a hátukon viszik a közigazgatást, nem igen látják.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!