Miért nehéz közszférából, közigazgatásból versenyszférába kerülni?
Mert elavult a tudasuk.
Illetve lomha, szolgalelku a munkamoraljuk.
A jó embereket örömmel vesszük mindig át.
Sajnos, 10-ből 9 nem véletlenül ül a közszférában.
(a legjobban azokat sajnálom, akik egyetem után mennek közvetlenül, elhitetik velük, hogy a privát szféra milyen borzasztó kizsákmányoló - miközben ülnek a hivatalban, 3 ember munkáját végzik, mert nincsenek elegen, és éhbért kapnak. Sajnos a többségük mire észbe kap, addigra késő, és ő is tipikus közszférás munkamorállal bír)
"A jó embereket örömmel vesszük mindig át."
Ohh csak nem mr versenyszféra személyesen, hogy királyi többesszámban arcoskodik?
8: nem arcoskodom. De van egy 25-30 fős csapatom, ekkora tömegnél már van fluktuáció, és jönnek jelentkezők a közszférából is.
A cégnél dolgozunk kb 4000-en, és azt látom, hogy más területeken sem kizáró ok a közszférás múlt, de sajnos sok a selejt. És végül egy pár cégnél megfordultam életem során, így látom, hogy máshol is ugyanez az alapfelállás.
Elnézést, ha neked ebből az jött le, hogy egy személyben én vagyok a közszféra, bár halkan jegyzem, hogy legalább alátámasztottad azt a részét a mondatomnak, hogy a közszférások 90%-a selejt. Ugyanis hisztizni, fölényeskedni tudsz, de normálisan végigvezetni egy gondolatmentet nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!