Mennyire nehéz, mennyire lehet közigazgatásból váltani a versenyszférába?
Figyelt kérdés
Eddig csak közigazgatásban dolgoztam (13 év) elég kevés pénzért (nettó 234 ezer), de itt nem látok előre lépést, jó lenne versenyszámban dolgozni, jó lenne váltani...diplomám van de az közigazgatási diploma.2022. máj. 13. 06:58
1/4 anonim válasza:
Hát lehet több a pénz de ha hajtást akarsz és ingyen túlórázni, akkor hajrá.
2/4 anonim válasza:
Dettó, 14 év közig szféra, 37 vagyok, diplomával önkormányzatnak dolgozva 240 nettóért. Ez itt a vadkeleten elmegy, de lakáshoz kevés. Én most arra adtam a fejem, hogy nyáron elmegyek a C-s és D-s jogsit letenni és buszozni fogok. Kezdésnek is 300 nettó felett hozna. Amúgy ha beszélsz nyelveket, akkor lehet bárhol esélyed.
3/4 anonim válasza:
Nekem gépészmérnöki diplomám van, hol ebben hol abban dolgoztam. Mindegyiknél van jobb-rosszabb pozíció. A legtöbbet mégis köziges állásban kaptam eddig, mint műszaki koordinátor (br. 500+ caf).
Én viszont informatika irányba akarok váltani.
4/4 anonim válasza:
#1 több cégnél voltam a versenyszférában és eddig mindenhol fizették a túlórát.
Én közigből váltottam és a párom is. Neki nehezebben ment mint nekem de nem lehetetlen. Nagyban függ attól, hogy mit dolgozol jelenleg, milyen nyelven beszélsz. Diplomád van, úgyhogy az a része nem lesz gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!