Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Havi 240 nettóból meg lehet...

Havi 240 nettóból meg lehet élni egyedül?:S

Figyelt kérdés

40m2 lakás alacsony rezsivel, hitel nincs.

Kajára kéne, gyógyszerre, néha 1-1 ruhára tönkremenés esetén és buszbérletre. +telefon, wifi, ilyesmik.

Még sosem éltem egyedül, de erre fogok szorulni n

2023. márc. 28. 21:48
1 2 3 4 5
 41/48 A kérdező kommentje:
Én is egy megyeszékhely méretű városban élek. Itt is maximum lépcsőházban beszélgetést, vagy 1-2x a szomszéd gyerekeket hallom, de szerencsére kultúrált család, rájuk szólnak, vagy leviszik őket. Egyetlen egy hárpia van a házban, aki mindenkit bacogat, de túlélhető. Mindenki átnéz rajta. A kutya sem carik az ablak alá, mert itt felszedik az emberek+ha oda is carik, nem szagolom, mivel a 4-en élek.
2023. márc. 29. 16:16
 42/48 anonim ***** válasza:
100%
Ja a mi lépcsőházunkban is csak egy problémás család van. Mozdonyszőkék, de szerencsére nem erőszakosak, csak nagyon hangosak, pláne ha nem szomjasak.
2023. márc. 29. 16:30
 43/48 A kérdező kommentje:

Van ilyen, de ez még szerintem teljesen kibírható kategória. :)

Aki régóta él társasban, annak meg sem kottyan. Én ha nagyon belemerültem valamibe, akkor nem tudnak kizökkenteni holmi zajongással.

Amúgy én is szeretem ezeket az 50-100 ezer fős városokat. Nálunk minden van, minden elérhető, mégsem élhetetlen. Nemrég építettek bicikliutat, szinte tele van vele a város. Tavaly meg vettem egy elektromos rollert, mindenhová könnyen eljutok vele, és még attól sem kell tartanom, hogy elcsapnak vele. De ha messzebb akarok jutni van vonat, busz. :)

2023. márc. 29. 16:42
 44/48 anonim ***** válasza:
Mivel foglalkozol amúgy? Van esély, hogy növekedik majd a fizetésed?
2023. márc. 29. 16:46
 45/48 A kérdező kommentje:
Logisztikai asszisztens vagyok. Van rá esély, a cégnél jutalmazzák a régi, kitartó dolgozókat, de az majd évek munkája lesz. Júliusban lesz egy éve, hogy itt vagyok.
2023. márc. 29. 17:21
 46/48 anonim ***** válasza:

Igen, itt nálunk is van minden. Konkrétan csak leszaladok az épületből és 1 percre itt van bolt, zöldségpiac, hentes, pékség, gyógyszertár, posta, Lidl 10 perc séta. A város meg élhető méretű. Itt is van sok bicikliút. Bolond lennék máshova menni. Csak azt sajnálom, hogy normális kirándulóhely nem nagyon van a környéken.

Nekem van kocsim, mert egyrészt szeretek vezetni és kirándulni, másrészt pl anyósékhoz a faluba kínszenvedés volna tömegközlekedéssel eljutni, pedig csak 50 km-re van, de már másik megye és csomószor át kéne szállni.

2023. márc. 29. 17:33
 47/48 A kérdező kommentje:

Szintén. :)

Amúgy autót is örököltem... de valószínűleg az lesz a sorsa, hogy eladom. Későbbiekre gondolva csinálok egy jogsit az árából, és ha majd jobban állok, akkor veszek egy kocsit. A távolsági közlekedés itt sem az igazi, de városon belül tényleg nem szükséges az autó. :)

2023. márc. 29. 18:18
 48/48 A kérdező kommentje:
#46 mondanám, hogy talán egy helyen élünk, de biztosan nem. Te megyeszékhelyt írtál, én meg nem megyeszékhelyen, csak hasonló méretű városban élek.
2023. márc. 29. 18:20
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!