Havi 240 nettóból meg lehet élni egyedül?:S
40m2 lakás alacsony rezsivel, hitel nincs.
Kajára kéne, gyógyszerre, néha 1-1 ruhára tönkremenés esetén és buszbérletre. +telefon, wifi, ilyesmik.
Még sosem éltem egyedül, de erre fogok szorulni n
Van ilyen, de ez még szerintem teljesen kibírható kategória. :)
Aki régóta él társasban, annak meg sem kottyan. Én ha nagyon belemerültem valamibe, akkor nem tudnak kizökkenteni holmi zajongással.
Amúgy én is szeretem ezeket az 50-100 ezer fős városokat. Nálunk minden van, minden elérhető, mégsem élhetetlen. Nemrég építettek bicikliutat, szinte tele van vele a város. Tavaly meg vettem egy elektromos rollert, mindenhová könnyen eljutok vele, és még attól sem kell tartanom, hogy elcsapnak vele. De ha messzebb akarok jutni van vonat, busz. :)
Igen, itt nálunk is van minden. Konkrétan csak leszaladok az épületből és 1 percre itt van bolt, zöldségpiac, hentes, pékség, gyógyszertár, posta, Lidl 10 perc séta. A város meg élhető méretű. Itt is van sok bicikliút. Bolond lennék máshova menni. Csak azt sajnálom, hogy normális kirándulóhely nem nagyon van a környéken.
Nekem van kocsim, mert egyrészt szeretek vezetni és kirándulni, másrészt pl anyósékhoz a faluba kínszenvedés volna tömegközlekedéssel eljutni, pedig csak 50 km-re van, de már másik megye és csomószor át kéne szállni.
Szintén. :)
Amúgy autót is örököltem... de valószínűleg az lesz a sorsa, hogy eladom. Későbbiekre gondolva csinálok egy jogsit az árából, és ha majd jobban állok, akkor veszek egy kocsit. A távolsági közlekedés itt sem az igazi, de városon belül tényleg nem szükséges az autó. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!