Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Havi 240 nettóból meg lehet...

Havi 240 nettóból meg lehet élni egyedül?:S

Figyelt kérdés

40m2 lakás alacsony rezsivel, hitel nincs.

Kajára kéne, gyógyszerre, néha 1-1 ruhára tönkremenés esetén és buszbérletre. +telefon, wifi, ilyesmik.

Még sosem éltem egyedül, de erre fogok szorulni n

2023. márc. 28. 21:48
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
100%
#27 Helyes is, hogy kiköltözöl zártkertbe! Te vagy az, aki miatt utál az ember társasházban élni!
2023. márc. 29. 15:09
 32/48 A kérdező kommentje:
Itt sincs húgyszag meg egyebek 😂 Istenem, de kiégek néhány emberen. Parkolóhely is lenne, a társasház parkolója lakó-pihenő övezet, csak mi parkolhatunk itt. De nincs jogsim, úgyh ez lényegtelen szempont. A ház sem 110 éves, hanem 20 🙂 Amióta itt élek, alig járt szerelő. Maximum a saját lakásunk felújítása miatt pár éve.
2023. márc. 29. 15:09
 33/48 anonim ***** válasza:
0%

Nem kell kiégni kérdező...

Amikor ideköltöztem a négybe 2015 be akkor itt is minden rendben volt...

Nem érted a várost ez látszik...

Vidéken 30 év alatt az egyetlen esemény, hogy rálóg a szomszéd diófája a tyukóladra, vagy esetleg belecsapott a villám és megsültek a tyukok.

2015 óta elbontottak hároms zomszédos hézat, felhúztak új társasokat, volt két gyilkosság az utcában az egyik a szemközti házba, az ablakomalá rakatott a szembe szomszéd egy rokkant parkolót, a sarkon nyilt egy dohánybolt, és mindenki este 10 ig ordibál hétvégente, meg az ablakpárkányra rakosgatják a sörösdobozokat, a közelben levő főút kikátyúsodott és a csatornavasat is szrul újitották fel azóta ha elmegy a busz vagy nagyobb kocsi akkor olyan mintha földrengés lenne dióhéjjban kb ennyi. Ezekre nincs ráhatásod egy városi társasba, ahogy a közösköltség emelésére sincs, viszont ugyanúgy nem kapsz majd érte semmit...

Most úgy állok, egyébként, hogy egyhavi budapesti közösköltségem majdnem duplán fedezi az éves vidéki kommunális adómat...

2023. márc. 29. 15:32
 34/48 anonim ***** válasza:
0%
ja, meg a leggázabb... Az új társasokra nincs ráméretezve sem az áramellátás sem a csatornahálózat, amióta azok felépültek azóta negyedévente áramszünet fél napig az utcába (fővárosba), vagy minimum egyszer elzárják a vizet, mivel bedöglik az utcavégén az átemelőszivattyú, és oylankor akár este 8 kor is jön az SOS brigád a vizművektől kimarkonak mindent csőcsere, jóstencsere, reggelre meg el van aszfaltozva mintha mi sem történt volna, csak neked egész este nincs vized, max amennyi a wc tartályban maradt...
2023. márc. 29. 15:35
 35/48 A kérdező kommentje:

Budapesten kívül is létezik Város és társasház is. Ezért nem kell a társasokat sem egy kalap alá venni.

Nálunk szerencsére nincs ilyesmi. Így én is mondhatom, hogy nem ismered a helyzetemet, felesleges olyan tanácsokat adni, hogy költözzek el.

2023. márc. 29. 15:35
 36/48 anonim ***** válasza:
0%

Szerencsére...

Kérdés meddig...

2023. márc. 29. 15:38
 37/48 A kérdező kommentje:

Ha 14 év alatt nem történt semmi, biztosan most fog.

Nehogy a te zártkerted mellett kezdjenek építkezni. 🙈 Az ilyesmi elől sosem menekülhetsz.

2023. márc. 29. 15:40
 38/48 anonim ***** válasza:
100%

Ja, hát Büdipesten lehet, hogy ilyen az élet, de én se költöznék soha abba a városba. Túl nagy, túl zsúfolt, túl büdös, minden le van zárva valami, kocsival közlekedni kihívás, parkolni lehetetlen, biciklivel meg életveszély.

Én megyeszékhelyen élek. Itt a társasházzal sincs gond, néha hallunk ordibálást, de ez a max, pedig ez egy 50 éves panel. Parkolni is lehet, ráadásul ingyenes, és gyalog bent vagyok a belvárosban 15 perc alatt.

2023. márc. 29. 16:02
 39/48 anonim ***** válasza:
0%
Nagyobb az esély arra, hogy feltör az olaj, vagy a patakban aranyat találok, mint arra, hogy itt bárki építkezzen, de arra mégnagyobb, hogy az ablakod alá kezdjék szaratni a kutyát a társasba...
2023. márc. 29. 16:03
 40/48 anonim ***** válasza:
100%
A fácános csávó óriási. Az ilyen jobb is, ha minél távolabb van az emberektől.
2023. márc. 29. 16:11
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!