Havi 240 nettóból meg lehet élni egyedül?:S
40m2 lakás alacsony rezsivel, hitel nincs.
Kajára kéne, gyógyszerre, néha 1-1 ruhára tönkremenés esetén és buszbérletre. +telefon, wifi, ilyesmik.
Még sosem éltem egyedül, de erre fogok szorulni n

Nem kell kiégni kérdező...
Amikor ideköltöztem a négybe 2015 be akkor itt is minden rendben volt...
Nem érted a várost ez látszik...
Vidéken 30 év alatt az egyetlen esemény, hogy rálóg a szomszéd diófája a tyukóladra, vagy esetleg belecsapott a villám és megsültek a tyukok.
2015 óta elbontottak hároms zomszédos hézat, felhúztak új társasokat, volt két gyilkosság az utcában az egyik a szemközti házba, az ablakomalá rakatott a szembe szomszéd egy rokkant parkolót, a sarkon nyilt egy dohánybolt, és mindenki este 10 ig ordibál hétvégente, meg az ablakpárkányra rakosgatják a sörösdobozokat, a közelben levő főút kikátyúsodott és a csatornavasat is szrul újitották fel azóta ha elmegy a busz vagy nagyobb kocsi akkor olyan mintha földrengés lenne dióhéjjban kb ennyi. Ezekre nincs ráhatásod egy városi társasba, ahogy a közösköltség emelésére sincs, viszont ugyanúgy nem kapsz majd érte semmit...
Most úgy állok, egyébként, hogy egyhavi budapesti közösköltségem majdnem duplán fedezi az éves vidéki kommunális adómat...

Budapesten kívül is létezik Város és társasház is. Ezért nem kell a társasokat sem egy kalap alá venni.
Nálunk szerencsére nincs ilyesmi. Így én is mondhatom, hogy nem ismered a helyzetemet, felesleges olyan tanácsokat adni, hogy költözzek el.

Szerencsére...
Kérdés meddig...
Ha 14 év alatt nem történt semmi, biztosan most fog.
Nehogy a te zártkerted mellett kezdjenek építkezni. 🙈 Az ilyesmi elől sosem menekülhetsz.

Ja, hát Büdipesten lehet, hogy ilyen az élet, de én se költöznék soha abba a városba. Túl nagy, túl zsúfolt, túl büdös, minden le van zárva valami, kocsival közlekedni kihívás, parkolni lehetetlen, biciklivel meg életveszély.
Én megyeszékhelyen élek. Itt a társasházzal sincs gond, néha hallunk ordibálást, de ez a max, pedig ez egy 50 éves panel. Parkolni is lehet, ráadásul ingyenes, és gyalog bent vagyok a belvárosban 15 perc alatt.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!