Havi 240 nettóból meg lehet élni egyedül?:S
40m2 lakás alacsony rezsivel, hitel nincs.
Kajára kéne, gyógyszerre, néha 1-1 ruhára tönkremenés esetén és buszbérletre. +telefon, wifi, ilyesmik.
Még sosem éltem egyedül, de erre fogok szorulni n
Hany éves vagy?
Nekem is van tapasztalom a gatyaszíj osszehuzasarol sajnos.... Nekem is 0-hoz konvergal a saját lakás lehetősége.
Annyira nem vagyok szerencsés, mert örököltem. 26 vagyok egyébként, elárvultam.
Szóval igen, van saját lakásom, de segítségem, családom nincs.
Részvétem.
Mivel van egy tehermentes ingatlanod, ezért a kortársaid zömétől sokkal jobban állsz anyagilag.
Köszi!
Valóban van. Így azért “könnyű” olyan szempontból, hogy nem tudok utcára kerülni. De ennyi.
Hát mivel nincs családod, így muszáj lesz ennyiből is megélned. Azt momndom, hogy talán lehetséges, de nagyon szarul.
Én is örököltem egy lakást, tavalyi átlag keresetem 240 ezer volt, de én nem mernék elköltözni otthonról, még úgy sem hogy van saját lakásom, bár előbb utóbb kénytelen leszek.
Társast el kell adni vagy ha olyan akkor kiadni, jobb ha szabadulsz tőle, mert 6-8 év és eleged lesz!
Jobban jársz az árával vagy ha normálisan fizető bérlőd lesz (kérdés az is meddig)!
Társasba gyakorlatilag semmit se csinálhatsz, kerted sincs, meg minden jöttment gyökérre vigyorognod kell a közösgyűlésen amiről nem is biztos, hogy értesülsz, ha nem vagy jóba senkivel.
Ha meg a feletted lévő mondjuk kiadja valami gyökér családnak, akkor hallgathatod az "életüket"...
Közösköltséget szedik mintha adó lenne, közbe bármi komolyabb gond van akkor a nagyhitel a megoldás mindenre, leáztatnak ok fizet a biztositó, de neked kell miatta szétveretni a lakásodat akár évente háromszor is...
Én hamarosan eladom az enyémet aztán elleszek a kétmilliós félhektáros zártkertemen a fácánokkal meg az erdővel ami mögötte / mellette van abból az 50 millából amit kapok érte!
Ez az épület csak 30 éve épült nem 110 éve mint a társas ahol sokszor azt se tudni már honnan jönnek át a hangok vagy a huzat, az alapitó okirat meg a valósággal köszönő viszonyba sincs.
Újépitésűek is hullanak szét 5 év után meg vizesednek.
10 km-re van tőlem egy megyeszékhely, van minden ha akarok még biciklivel is bármikor vagy kismotorral (egyébként van kocsim).
Itt még van madárdal, nincs égett gumi meg műanyagszag, vagy kutyahúgyszag stb. Nem gond a parkolóhely se ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!