Miért nem emelkedett tavaly óta a fizetésem?
Jézus ember...
Fogalmad sincs a foglalkoztatás szabályairól!
Sürgősen állj neki egy bárszámfejtő tananyag elolvasásának, mert méga foglalkoztatási formák sincsenek meg, igy akármit is írnak ide neked válaszba, nem fogod érteni!
Aztán majd állsz hülyén a a NAV ba, amikor közlik, hogy ez itt nem a rendőrség nem lehet feljelenteni senkit, a rendőrségen meg szintén, hogy a foglalkoztatással kapcsolatos ügyek nem az ő hatáskörük...
"Végül ma azonnali hatállyal felmondtam, erre hápogni kezdtek, hogy a felmondási időt le kell dolgozni bla-bla. Erre mondtam, hogy mutassa meg a szerződésben a felmondási időről szóló cikket és csak sumákoltak. Minden bizonnyal valóban nem voltam bejelentve."
Ez nem a szerződésben van max a törvényből idéznek be a szerződésbe...
A munkaügyi törvényben van, de igazából mindegy is már...
Legközelebb azért előbb gyere tisztába a helyzeteddel mielőtt munkanélkülivé teszed magad...
Van jópárféle foglalkoztatási lehetőség amit a törvény megenged, sé eléggé különbözőek, és ezt rendszerint ki szokták használni de nem mindig jóhiszeműen, hanem sokszor a melós kárára, de az a melós hibája, hogy nem ért hozzá! (mármint a foglalkoztatás lehetőségeihez, meg a munkaügyi törvényhez)
Egy kérdésem van csak egyébként igy utoljára.
A tavalyi adóbevallásodban munkabérből származó éves jövedelmed mennyi volt?
Ha az stimmelt azzal a pénzzel amit fizetésnek kaptál akkor nem volt ott semmi baj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!