Miért nem emelkedett tavaly óta a fizetésem?
Figyelt kérdés
Ha jól tudom, akkor idén emelkedett a minimálbér összege, de én még mindig havi 133ezer nettó kapok, ugyanannyit, mint tavaly.2023. márc. 28. 17:15
13/23 anonim válasza:
Ügyfélkapun bárki utána tud nézni annak hogy be van-e jelentve. Erre még itt tartunk, hogy se szerződés se berpapir se semmi egyéb nincs az embereknel ?
15/23 anonim válasza:
Feketén vagy szürkén dolgozol, nagy eséllyel szerződésed sincs.
Véletlenül nem volt munkába állás előtt egy papír amit aláírtál, egyik tied lett a másik a munkahelyé?
Ha nem volt akkor meg is van a baj forrása.
16/23 A kérdező kommentje:
20 éves vagyok, ez az első munkahelyem. Munkábaálláskor aláírtam egy papírt, de az ottmaradt náluk, nekem nem adtak belőle másolatot.
2023. márc. 29. 12:24
17/23 A kérdező kommentje:
Egyébként ételfutár vagyok, ha ez jelent valamit.
2023. márc. 29. 12:25
18/23 anonim válasza:
És alkalmazott vagy vagy vállalkozó?
A szerződésből már ma kérj egy másolatot, hogy nem kaptál!
Melyik cég ez?
19/23 anonim válasza:
Utána olvasd át és mondd meg nekünk is, hány órára mennyi jár, alkalmazotti munkaszerződés-e stb.
Utána tudunk többet segíteni.
Nincsenek szüleid, akik segítettek volna ebben, hogy hogyan néz ki egy adminisztráció?
20/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Végül ma azonnali hatállyal felmondtam, erre hápogni kezdtek, hogy a felmondási időt le kell dolgozni bla-bla. Erre mondtam, hogy mutassa meg a szerződésben a felmondási időről szóló cikket és csak sumákoltak. Minden bizonnyal valóban nem voltam bejelentve.
2023. márc. 29. 15:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!