Miért van az, hogy sok embernek két-, háromszorosára emelkedett a fizetése kb 8 év alatt ,mégis mindenki panaszkodik?
Amikor még én voltam középiskolás(2014ben) nettó 70-80 ezrekeret kerestek az emberek betanított munkával.
Ma(2022) simán 200-250 nettókat és mi van, ugyanúgy mindenki panaszkodik.
Amikor én voltam diák az a mondás volt felénk, a hónap végi evés mérnök szokás. Ma ez a szokás már nincs jelen, és mégis mindenki panaszkodik.
Egyébként az átlagbérek még csak nem is duplázódtak meg 2014 óta.
Az átlag költségek csak idén másfélszereződtek, ha nem több.
Kérdező, 2014-ben én is csóró diák voltam és 100 forintért ebédeltem zsemlét párizsival, ma meg két jól menő vállalkozásom van. Mi a relevanciája az egyéni életutataknak, ha az alapvető statisztikai adatok ellentmondanak azzal, amiről magyarázol?
A Fidesz nem hogy inkompetens és alkalmatlan, hanem egyenesen ártó/sáska szándékú banda. Semmilyen indikátort nem tudsz mutatni, amiben javult volna az ország helyzete a régióhoz képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!