Csak szerintem gáz hogy netto 4 ezerrel emelkedett idén a fizetésem?
Csatlakozom az elsőhöz. Nekem 25% körül nőtt a bérem miután váltottam.
Sajnos nem lehet másképp.
Hát nekem meg 15%-al emelték, de a szaktudásomhoz/tapasztalat hoz képest így is még átlag alatti maradt. :D
Tudom kiről beszélek, átlagban 50%-al adnak többet, amikor valtottam most is annyival lett több a fizum. Másik cégnél meg rájöttem konkrétan h a junior kategória még az, amit én kaptam seniorkent az előzőnél..
Sajnos ha alkalmazottként dolgozol, a legtöbb esetben megéri a váltás, mert nem fognak neked hatalmasat emlegetni csak azt a pár százalékot.
(De egyébként ha bemész emiatt hogy kaptál máshol jobbat és mégis megadják, akkor sem jársz jobban, mert ilyenkor általában már előrevetíti a hr a közelgő emelést, amit így te előbb megkapsz, se már ló a levegőben.. te azt hiszed jól jártál, miközben a kövi évben te tutira 0 Ft emelést kapsz hiszen most kaptál, tehát legkorábban 2 év múlva számíthatsz emelésre. Szóval így os úgyis a váltás hozza az embernek a legtöbbet anyagilag.. ez van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!