Csak szerintem gáz hogy netto 4 ezerrel emelkedett idén a fizetésem?
Nálunk 2 éve nem emeltek, pedig versenyszféra, amerikai multi 😕 2 éve jónak számított fizetés, ma már kevésbé.
A 4ezer elég szánalmas, jelentkezz át máshova többért ☹️ Érdemes lehet olyan helyre/beosztásba ahol ha nem emelnek elvesztenek és pótolni se tudnak egykönnyen, akkor mindig emelni fognak maguktól..
Szerintem az sokkal nagyon kicseszés, hogy nálunk 3 évre szétbontva papíron adnak bérfejlesztésre 2*15% emelést, ebből az első 2 évben +0% és +0%. A következő lépés pedig, hogy megjelenik egy újságcikk miszerint kapunk 15%-ot a 2021-es év végén és a 2022-es év közepén is, ezzel ismét irigységet és gyűlöletet keltve.
Ezzel szemben a valóság, hogy nem kapja meg mindenki az emeléseket, nem arányosan van szétosztva, már most tudom, hogy +8%-ot fogok kapni a 30%-ból. Karácsony körül adnak a +8%-ot, ami januártól lesz érvényes 240100Ft*1,08=259308Ft-ra fog nőni a bruttóm és kb. ilyen tájt fog életbe lépni a br. 260e-es bérminimum is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!