Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Más sem jön ki a fizetéséből?

Más sem jön ki a fizetéséből?

Figyelt kérdés

Az SZJA visszatérítéssel is nettó 189.000 forintot keresek egy hónapban. Emelett maszekból házakhoz járok takarítani hétvégente. Így nagyjából 200-210 ezer forint bevételem van egy hónapban. A szüleimmel élek, nekik fizetek 20 ezer lakbért meg 20 ezer rezsit. Jelenleg a jogosítványomat csinálom, amire elég sok pénz elmegy de azért igyekszem megfogni a pénzt ahol tudom. Nem iszom, nem dohányzom. Az ételt és egyéb dolgokat ugye magamnak veszem. Vannak egyéb kiadásaim pl: tisztálkodási szerek, bérletek, telefonfeltöltés, stb. Most úgy néz ki április 3.-án kapok majd fizetést. Addig van 4000 forintom. Szégyen nem szégyen, nem tudok félretenni. Sőt örülök ha nem kell addig kölcsön kérnem. Albérlet és hasonlók szóba sem jöhet. 150-nél kezdődik egy albi, nekem erre nincs keretem. Mások is szinte napról napra élnek?

24/N

2023. márc. 25. 12:39
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
(és könyvelő sem kell feltétlenül. Ha nem haladod meg ezt az összeghatárt, akkor nagyon egyszerű az adóbevallást elkészíteni, kb. csak le kell okézni a rendszerben)
2023. márc. 25. 22:45
 22/25 anonim ***** válasza:
Hát ha pár év cukràsz/szakács/vendéglátós tapasztalatot szerzel majd akkor utána próbáld ki a nyugati hatarszélt. Lehet, hogy amiért itthon 300 ezer jar ott 1500 euro évi 14 x. Rengetegen ingaznak. Habar pár év tapasztalat először nem árt.
2023. márc. 26. 18:09
 23/25 anonim ***** válasza:
0%
Hozzám jössz? ;)
2023. márc. 26. 20:38
 24/25 anonim ***** válasza:

Jarj ki Ausztriaba hetvegente takaritani. Mondjuk most pont vege a szezonnak de osdzel telen lehet menni. 2napra kb 160wurot fizetnek. Es visznek es hoznak.

Mondjuk ha nem Szabolcsban elsz

2023. márc. 27. 15:04
 25/25 anonim ***** válasza:
Én fél misit keresek szja térítés nélkül is mert már 27 vagyok, de ez is épphogy elég. Kell fizetni a hitelt, a lakbért, el kell tartani egy családot, 3 macskát stb.
2023. márc. 27. 19:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!