Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Más sem jön ki a fizetéséből?

Más sem jön ki a fizetéséből?

Figyelt kérdés

Az SZJA visszatérítéssel is nettó 189.000 forintot keresek egy hónapban. Emelett maszekból házakhoz járok takarítani hétvégente. Így nagyjából 200-210 ezer forint bevételem van egy hónapban. A szüleimmel élek, nekik fizetek 20 ezer lakbért meg 20 ezer rezsit. Jelenleg a jogosítványomat csinálom, amire elég sok pénz elmegy de azért igyekszem megfogni a pénzt ahol tudom. Nem iszom, nem dohányzom. Az ételt és egyéb dolgokat ugye magamnak veszem. Vannak egyéb kiadásaim pl: tisztálkodási szerek, bérletek, telefonfeltöltés, stb. Most úgy néz ki április 3.-án kapok majd fizetést. Addig van 4000 forintom. Szégyen nem szégyen, nem tudok félretenni. Sőt örülök ha nem kell addig kölcsön kérnem. Albérlet és hasonlók szóba sem jöhet. 150-nél kezdődik egy albi, nekem erre nincs keretem. Mások is szinte napról napra élnek?

24/N

2023. márc. 25. 12:39
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
210 ezer a max ha minden hétvégén (sz-v) elmegyek házhoz. De ugye nem minden hétre jut munka. Igyekszik az ember, szóval nem arról van szó, hogy nem akarok dolgozni. 6 hónapig kerestem mire megtaláltam ezt az állást. A legtöbb helyen vagy hitegettek, vagy nem is kerestek. 30 kilóméterre vannak cukrászdák, éttermek. Mindegyikhez 2-3 év gyakorlat meg érettségi kellett volna. Azt mondták ha meglesz az érettségi akkor keressem meg őket. Úgyhogy elvállaltam ezt a melót. Hova megy el a pénz? Lakbér, rezsi, bérletek, élelmiszer, tisztálkodási szerek, lényegébe amit kiírtam. Lehetne itt még tüzetesen sorolni. Nekem a havi bérletem majdnem 30 ezer ft havonta. Egy óra vezetés 9900 ft . Nagyjából az ilyen dolgok miatt nincs a zsebemben a béremből. Az élelmiszerárak meg az egekben. De ezt mindenki tudja aki maga vásárol.
2023. márc. 25. 13:25
 12/25 anonim ***** válasza:
81%
#10 aha.. szakácsként 12+ órákat dolgozva.. vagy balatoni szezonban 16+ órákat dolgozva naponta.
2023. márc. 25. 13:31
 13/25 anonim ***** válasza:
95%

20k/hónapért takarítasz hétvégente?

Vidéki kisvárosban lakom, 2 éve is 3000 ft/ óra volt a takarítás számlával.

Mellékállású átalányadózóként legálisan csinálhatnád számlával te is

2023. márc. 25. 13:45
 14/25 A kérdező kommentje:
13-as! Az a gond, hogy sokan csinálják, így sincs minden hétvégére munka. Most fizetni a könyvelőt, meg az adót… kevesebbe jönnék ki mint, így. Cserébe elmennének a hétvégék.
2023. márc. 25. 14:19
 15/25 anonim ***** válasza:
31%

Hatalmas szégyen. Csak nem a tiéd hanem az országé.

És nyugodj meg sokan vannak így, csak itt hazudozik a többség hogy félmilliót vagy többet keres

2023. márc. 25. 14:41
 16/25 anonim ***** válasza:
10%

15#

Miből gondolod,hogy hazudik?

Vannak talpraesett, élelmes emberek.

Nekem van diplomám, de nem TOP IT, villamosmérnök,orvos és tudok két idegen nyelven folyékonyan.Nincsenek szuper képességeim, sem hátszelem.Mégis, elértem 29 éves koromra a bruttó 1 milliós fizetést.

2023. márc. 25. 15:11
 17/25 anonim ***** válasza:
45%
azért ne essünk már hanyatt bruttó 1 millától, az csak nettó 665e.. főleg diplomával, 2 folyékony nyelvtudással.
2023. márc. 25. 15:58
 18/25 anonim ***** válasza:
82%
Azért az utolsó két válaszoló hozza a gyk szintet, nem csalódtam xD A 17es fogadok hogy hideg meleg burkoló, és kb óránként keres 1 millát
2023. márc. 25. 17:57
 19/25 anonim ***** válasza:

17 #

A 17.

Ne essünk tőle hanyatt, de akkor miért nem ennyit az átlagfizetés diplomás munkakörökben?

2023. márc. 25. 19:17
 20/25 anonim ***** válasza:
Ennyiből tényleg nehéz kijönni. (Ha van főállásod,akkor az átányaós vállalkozásod adómentes évi 2 millió ft-ig.)
2023. márc. 25. 22:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!