Más sem jön ki a fizetéséből?
Az SZJA visszatérítéssel is nettó 189.000 forintot keresek egy hónapban. Emelett maszekból házakhoz járok takarítani hétvégente. Így nagyjából 200-210 ezer forint bevételem van egy hónapban. A szüleimmel élek, nekik fizetek 20 ezer lakbért meg 20 ezer rezsit. Jelenleg a jogosítványomat csinálom, amire elég sok pénz elmegy de azért igyekszem megfogni a pénzt ahol tudom. Nem iszom, nem dohányzom. Az ételt és egyéb dolgokat ugye magamnak veszem. Vannak egyéb kiadásaim pl: tisztálkodási szerek, bérletek, telefonfeltöltés, stb. Most úgy néz ki április 3.-án kapok majd fizetést. Addig van 4000 forintom. Szégyen nem szégyen, nem tudok félretenni. Sőt örülök ha nem kell addig kölcsön kérnem. Albérlet és hasonlók szóba sem jöhet. 150-nél kezdődik egy albi, nekem erre nincs keretem. Mások is szinte napról napra élnek?
24/N

20k/hónapért takarítasz hétvégente?
Vidéki kisvárosban lakom, 2 éve is 3000 ft/ óra volt a takarítás számlával.
Mellékállású átalányadózóként legálisan csinálhatnád számlával te is

Hatalmas szégyen. Csak nem a tiéd hanem az országé.
És nyugodj meg sokan vannak így, csak itt hazudozik a többség hogy félmilliót vagy többet keres

15#
Miből gondolod,hogy hazudik?
Vannak talpraesett, élelmes emberek.
Nekem van diplomám, de nem TOP IT, villamosmérnök,orvos és tudok két idegen nyelven folyékonyan.Nincsenek szuper képességeim, sem hátszelem.Mégis, elértem 29 éves koromra a bruttó 1 milliós fizetést.

17 #
A 17.
Ne essünk tőle hanyatt, de akkor miért nem ennyit az átlagfizetés diplomás munkakörökben?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!