Ugye más is nehezen jön ki a fizetéséből, nem csak én?
Kicsit hadd osztozzak már a fájdalmamon. Sokkal könnyebb, ha másnak is rossz, nem csak nekem. :))
Viccet félre téve.
Nem tudom most mi van. Konkrétan nincs pénzem vásárolni a következő fizetésig, ami bő 3 hét múlva lesz. Nem azt mondom, hogy eddig sem volt szűkös, de ez most valami új.
Érdekes egy dolog. Az az érdekes, hogy nem is félek már, hogy mi lesz.
Fénnyel lehet táplálkozni tényleg?

"Sokkal könnyebb, ha másnak is rossz"
Tipikus magyar mentalitás.

Mennyit keresel és mire költesz? Mennyit költesz egy hónapban?
Mert ha minimálbért keresel meg tudom érteni, hogy nehezen jösz ki belőle. Ha fél milliót akkor már kevésbé vagyok együttérző.

"Tipikus magyar mentalitás."
Egyrészt írta, hogy viccet félretéve, tehát poén volt ez a jelentéktelen rész, amit kiragadtál, másrészt unalmas már nagyon ez a bullshit magyar mentalitásos duma. Nem, ez nem magyar mentalitás. Ha te köpködöd a saját nemzeted, akkoe a társaiddal együtt húzz el az orszàgból. Ez nem magyar mentalitás, hanem tipikus emberi mentalitás. Minden országban vannak emberek, akik nem úgy viselkednek, ahogy neked szimpatikus épp, irigyek, panaszkodnak stb. Ez nem magyar szokás attól, mert valamelyik megmondó baromnak anno kedve támadt a negatív emberek miatt ezzel a dumával dobálózni, és azóta ha valaki negatív, arra egyből dobáljuk a tipikus magyar mentalitás dumát. Pedig a vilàg minden országában ugyanilyenek a negatív emberek.

10 ezer milliárd forint csücsül a magyar emberek bankszámláin befektetés nélküli formában.
Igen, te csóró vagy aki nehezen él meg. Boldoggá tesz téged, hogy van más csóró is az országban, aki nehezen él meg. Ez tipikus csóró gondolkodás. Ettől függetlenül ott a pénz egy bizonyos magyar rétegnek a számláján.
Már a vicc is arról szól, hogy a pokolban csak a magyarok cellája előtt nincs őr. Ha valaki netán meg akarna a szökni, a többi úgyis visszahúzza.
Iróniai alapismeretek:
Tanár: 1 és félre áll.
Diák: Tanár Úr, 1 és félre állok, akkor még sikerülhet a kettes?
Tanár: Mondom 1 ÉS félre áll. :)))
Imádom a favicceket :)

Soproni vagyok, itt a nyugati hatarszakaszról 100 ezer ember jár ki ausztriaba dolgozni, és rajtuk latom azt, hogy jobban elnek. Konkrétan bármilyen random munkával legalább másfélszer annyit hazahoznak mint én a határ oldalán mernökként
. Keresnek mondjuk 1500 euróból felfelé amit megkapnak évi 14x, és jelenleg 420 az euro. Mondjuk valószínűleg ez lehet az oka annak, hogy egyre több az ide költöző

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!