Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hol lehet olyan munkát találni...

Hol lehet olyan munkát találni ami mellett egyebekre is lesz időm?

Figyelt kérdés
Eddig ahol dolgoztam össze vissza beosztás, vagy egy rakat túlóra, ami persze változik, ezt még egy magánedző, vagy egy nyelvtanár se tolerálja hosszútávon, persze a munkáltatóval ha ezt közlöd el lehet menni, büdös a munka, de holnap azért gyere be.. Még az össze vissza beosztással se lenne gondom, de akkor ha leszervezem a programjaimat ne az legyen, hogy bocsi itt meg itt gyere be..
2023. márc. 23. 19:40
 1/8 anonim ***** válasza:
Milyen szakma?
2023. márc. 23. 19:54
 2/8 A kérdező kommentje:
Eladó és mentőápoló végzettségem van, de dolgoztam már gyárban is, jelenleg kórházban mint ápoló, 24 vagyok, nem akarok ilyen munkakörökbe tönkre menni ilyen fizukért úgy, hogy még a szabadidőm is kaotikus.
2023. márc. 23. 20:01
 3/8 anonim ***** válasza:
Próbálj meg valamit tanulni, fiatal vagy. Én 47 évesen végeztem a kard és angió asszisztensit. Ahhoz hogy előre juss tanulni kéne még. Gondolom ezt estin vagy levellezőm munka kellett arra meg jó a műszakozás. Arra gondolj hogy ez csak egy átmeneti állapot.
2023. márc. 23. 20:40
 4/8 anonim ***** válasza:
31%

Az alkalmazotti világban sehol. Ott az a lényeg, hogy minél többet bent legyél és dolgoz. Ugyanis minél többet dolgozol, a munkáltatód annál többet keres rajtad.

Nem számít a személyes célod, meg hogy te neked sok a napi 12 óra meló. Ha kidőlsz jön a helyedre a következő rabszolga.

Szerinted a hr miért Humán Erőforrás? Mert az emberek egy végtelen erőforrások a cég szemében.

2023. márc. 23. 22:16
 5/8 anonim ***** válasza:

#4 vállalkozói világban sem jobb a helyzet, hiszen ott minnél többet dolgozol annál többet keresel.

Vegyed csak a fodrászokat, ha maguknak dolgoznak akkor is szinte mindegyik 50-60 órákat tol le hetente. De kb ugyanez igaz a legtöbb szakmára, legyen az festő vagy IT contractor.

Kérdező célszerű lenne valami képzettséget szerezni amivel lehet egy egyműszakos állásod.

2023. márc. 24. 00:02
 6/8 anonim ***** válasza:

Merre laksz helyileg?

Én is 24 vagyok, gyárba dolgozok mint karbantartó és mellette szakmát csinálol plusz nyelvet tanulok. Fix 2 műszak így nincs össze-visszaság. Túlora meg max havi 2 nap van. (Sajnos)

2023. márc. 24. 05:03
 7/8 anonim ***** válasza:
#5 de ott legalább magának dolgozik. Nincs ideje 3-5 évig, de az idő alatt annyi pénzt fel tud halmozni hogy tud saját szalont nyitni, vagy tud befektetni. Alkalmazotti 300e és fizubol soha nem lesz ekkora vagyon. Én imádom a vállalkozói létét, hogy akkor dolgozom amikor produktív vagyok, és nem akkor mikor más mondja. Plusz a jövedelmem aranyos a munkámmal. Ha megoldok egy hatékonysági problémát akkor az meglatszik a beveteleen is pozitív irányba. Alkalmazottként meg max a munkáltatóm gazdagodik ezzel, utána meg alap elvararsa lesz, hogy meg oldjam az ilyeneket. Az alkalmazott az a kiadás oldalon jelenik meg mindig is. A kiadásokat meg alacsonyan kell tartani.
2023. márc. 24. 07:18
 8/8 anonim ***** válasza:

,, Nincs ideje 3-5 évig, de az idő alatt annyi pénzt fel tud halmozni hogy tud saját szalont nyitni"

Azért ez erős túlzás. A legtöbb fodrász nem keres milliókat még akkor sem ha magának dolgozik. Nem fog összeszedni annyi pénzt hogy 3-5 év alatt szalont nyisson. Arról nem beszélve hogyha beteg vagy "szabadságon" van akkor semmit se keres.

De ugyanez mondható étterem nyitásra vagy bolt nyitásra, amire még rájön a bevétel bizonytalansága is.

Ahhol jól tud működni ez az az IT contract munka ahol 3x annyit keresel és kevesebbet dolgozol. Mégha nincs is folyamatosan munkád akkor is az előző hónap több milliós bevételével elvagy egy jódarabig.

2023. márc. 24. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!