Milyen mellékállást lehet végezni vagyonőri munka mellett? Hogy bírják a többiek 24 óra után a mellékállást?
Gondolom 24 órát nem dolgozik. Hanem megcsinálja azt a pár kötelező elemet, aztán a maradék 23 órában dolgozik, alszik, pihen.
Azt nem tudjuk megmondani te mit csinálj, mert nem írtál magadról semmit.
Mihez értesz?
- 1200 manapság elég normális órabér. Sajnos.
- Nem mindegy, hogy éjszaka óránkénti járőr van, vagy este bezársz, majd döglesz reggelig.
Hasonló cipőben voltam 2,5 éve, nyugis 24es szolgálat, de kevés pénz… Egy fél év alatt megtanultam alapszinten programozni (front-end, react, typescript, stb), (előképzettségem nem volt, csak érdeklődés korábban is) majd kerestem egy mellékállást amit bentről és otthonról is tudtam csinálni.
Ez ment bő 9-10 hónapig aztán váltottam.
Nagy szar lesz ebből, én is úgyjártam, hogy az utóbb két évből csak négy hónap járulék lett befizetve, majd kapod te is a navos kérdőiveket, meg hordják három hat havonta az új munkaszerződéseket...
Ünnepnap/munkaszüneti nap nincs duplán fizetve, évente 20 nap fizetett alapszabadság jár minden magyar munkavállalónak plusz életkor utáni pótnapok, vagyonőréknél azt se fizetik!
Saját zsebre mész szabadságra vagy nyaralni ha egyáltalán elengednek, amig máshol ugyanugy kapsz alapfizetést arra az időszakra is!
Fizetést nem emelnek csak ilyen 25-50 ft os órabért azt is kb kétévente. Nem az van munkáltatóként a munkaszerződésedben akitől az utasitásokat kapod, meg gyakorlatilag bárki csicskáztathat, és az egész melónak semmi értelme!
Nem alszol otthon, nem birsz fürdeni, normálisan pihenni, mindenki lesajnál majd meg hülyének néz, rólam is sokan azt hitték hajléktalan vagyok azért csinálom ezt a fajta munkát!
A nagy értelmetlenség mentálisan totál leépit, a képességeid, készségeid visszafejlődnek, a fizikumod meg az immunrendszered is...
A fehérgalléros bűnözői réteg meg 3500 plusz áfát zsebel utánad a megrendelőtől óránként, neked meg a bérletedet nem fizetik, meg a többit se amit már felsoroltam...
Hazudnak összevissza meg igérgetnek közbe azt se tudod hol lakik a főnököd vagy hogy valóban úgy hivják e ahogy bemutatkozott...
Én bíróságon dolgoztam 24 órába, keveseltem a pénzt (250 nettó) ezért maszekba autót szereltem munka közben (természetesen számla nélkül zsebbe kaptam a pénzt) csak egy idő után megunta a főnökség hogy szétszerelt teherautók meg kocsik állnak a bíróság előtt / udvarán ezért kib@sztak.
De azóta is autószerelőként dolgozok
Gyujtsd rájuk az irodájukat, ha egyáltalán az övék, meg ha egyáltalán megtalálod...
Az is érdekes vagyonőréknél, hogy soha senki sem tudja hol lakik a főnöke vagy a cégvezető akivel munkaviszonyba van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!