Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Érdemes egyetem mellett...

Érdemes egyetem mellett elkezdeni ezzel foglalkozni mellékállásként?

Figyelt kérdés

Megkeresett a három betűs vállalat ( OnnVnnB) a héten azzal, hogy dolgozzak náluk.

Utánna olvastam ennek és találtam hideget, meleget a válallatról.

A kérdésem nekem az lenne, hogy ha ezt a tanácsadást becsületesen folytatja valaki tehát ha nem az a cél, hogy az imserőseire rábeszéljen valamit amivel csak nyer és nem segít semmit, akkor mennyit lehet ebből keresni?

Valamint ha neki fognék, de pl. félév után ki szeretnék ebből az egészből szállni, akkor ezt mennyire tolerálják?

Nem meggazdagodni szeretnék ebből, csupán egyetem mellett egy kissebb pénzhez jutni, mert az mindig jól jön.

Ha valaki azt írja, hogy igen vagy nem érdemes bele kezdeni, akkor azt fejtse ki kérem, mert arra vagyok kiváncsi, hogy miért jó és miért rossz?

2021. márc. 23. 10:16
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Pár napja volt erről egy kérdés, de törölték....

Nettó lehúzás - ill. vállalhatatlan dolgokat kell csinálnod. Gyakorlatilag átverni az ismerőseidet....

2021. márc. 23. 10:25
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nem lehet konkrétan leírni, vgy linkelni tapasztalatokat, mert erre érzékeny a moderatúra.
2021. márc. 23. 10:26
 3/16 anonim ***** válasza:
95%

talán az még nem tiltott, hogy egy frappáns kommentet idézzek onnnan... :))

"Az a csatakiáltásuk, hogy Ott Vannak Balekok!"

2021. márc. 23. 10:27
 4/16 anonim ***** válasza:
95%

Vállalkozói kell hozzá. Könyvelő nem árt.

A jutalék 80 százalékát benyúlja a felső vonal.

2021. márc. 23. 10:38
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
#4: szóval a szokásos MLM-es lehúzás!
2021. márc. 23. 10:40
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

"... frissen érettségizett, hozzá nem értő fiatalokat foglalkoztat, akik a gyors meggazdagodás lehetősége miatt állnak munkába, és szaktudásuk hiánya miatt gyakran káros javaslatot tesznek az ügyfélnek."

"...A vállalattal másfél évig szerződésben állt forrásunk szerint az új belépők gyakran kritikátlanul elfogadják feletteseik rossz utasításait, nem egy esetben így okozva súlyos veszteségeket ügyfeleiknek. "

2021. márc. 23. 10:48
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Ezt most nem értem, a gyk-nak üzemeltetője/szponzora az említett vállalat, vagy miért cenzúrázzák a negatív véleményeket? (még sosem hallottam róla egyébként)
2021. márc. 23. 11:16
 8/16 anonim ***** válasza:
48%

Ha pénzügyi területen kellene interjúztatnom, tuti megfingatnám azt, akinek a hárombetűs cég benne van az önéletrajzában. Kivéve, ha a szakmaiatlanság és a gerinctelenség lenne az elvárás.

És egy másik gondolat: mindig megmosolyogtat, amikor kvázi nincstelen emberek adnak befektetési tanácsokat. Nem hiteles. Ezzel csak balekokat lehet beszervezni.

2021. márc. 23. 11:18
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
#7 két dolgot tudok elképzelni. Vagy valamelyik moderátor érintett a biznicben (mint valami alsó/középső vonalas biztosítási ügynök), vagy a hárombetűs cég folyamatosan küldi az ügyvédi fenyegetéseket, hogy ha nem törlik a céget sértegető véleményeket, akkor beperelik az oldal üzemeltetőit, mint aki teret enged ezeknek a véleményeknek. Természetesen nem illegális leírni a negatív dolgokat, amiket mindenki ír (kivéve az a néhány üstökösként feltűnő, aztán gyorsan eltűnő friss reges biztosítási ügynök), de hát akar a halál bíróságra járkálni.
2021. márc. 23. 11:24
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
#7: valami lehet a háttérben, de sose derült ki....
2021. márc. 23. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!