Lehetséges munkásszállójának való élés és gyári munka mellett elvégezni levelezőn egy piacképes egyetemi szakot?
Köszi! Azt tudom, hogy a levelezőhöz is be kell járni, bár nem mindenhol pénteken és szombaton, de az is igaz hogy ez a leggyakrabban előforduló rendszer...
Igazából fogalmam sincs, hogy hogyan működik egy munkásszálló, de jobb ötletem nincs.
Olyasmi mint egy house sharing?
Engem csak az érdekel, hogyha egy kérdést nem tudsz rendesen kiírni, hogyan fogsz szagdolgozatot írni?
De simán lehet munka mellett diplomát szerezni, ha tanulsz rendesen.
Amikor én dolgoztam gyárban hazaérve csak bedőltem az ágyba meg mindig volt valami dolgom munka után a műszakok is kicsinálják az embert.
Elképzelni lehet, hogy könnyű de a valóságban rohadt nagy akaraterő kellene, hogy abban a kevés szabadidődben bent ülj es bújd a könyveket. Amikor meg lenne egy szabad szombatod bekell menni, hosszútávon ez azért akadolyokba ütközhet.
A masik dolog meg munkasszállón ne számíts értelmiségi szobatársakra allatalaban az aljanép a gyakori lesznek alkoholisták, cigányok meg Isten tudja kik.
Szerintem nem a legalkalmasabb hely a tanulásra főleg ha pl 3 an lesztek egy szobában.
Ha egyedül leszel szobán talán könnyebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!