Ajánlana valaki valós távmunkát? Teljes home office-ban végezhető, ami alkalmazotti viszonyban foglalkoztat és nem kell hozzá vállalkozónak lenni?
Figyelt kérdés
Esetleg vállalkozásban is érdekel, de csak ha havi szinten fix mennyiségű munkát is biztosít, látatlanban nem váltok ki vállalkozást.2023. márc. 23. 12:28
61/63 anonim válasza:
Igen, ezt már tisztáztuk fentebb, hogy semmihez nem értesz, amivel valós ho. munkához lenne esély jutni, de én azért megpróbáltam...
62/63 anonim válasza:
Sajnos te alkalmatlan vagy home office munkavégzésre árut feltölteni és leveleket söpörni pedig nem lehet távmunkából
63/63 A kérdező kommentje:
61 - Még mindig csak a te fejedben léteznek ezek a dolgok. :) Örülök neki, hogy személyesen ismersz és minden végzettségemet, képesítésemet is ismered. Menj az Onlyfansra, szerintem ott megtalálod a számításodat "az esti kanapé" programodhoz.
2023. márc. 24. 20:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!