Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ajánlana valaki valós távmunká...

Ajánlana valaki valós távmunkát? Teljes home office-ban végezhető, ami alkalmazotti viszonyban foglalkoztat és nem kell hozzá vállalkozónak lenni?

Figyelt kérdés
Esetleg vállalkozásban is érdekel, de csak ha havi szinten fix mennyiségű munkát is biztosít, látatlanban nem váltok ki vállalkozást.
2023. márc. 23. 12:28
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 anonim ***** válasza:
74%
Imádom ezt a "nem értek semmihez, de bármit megtanulok"- szöveget. Ha annyira könnyen tanulsz, akkor az legyen az első, és utána lehet csipegetni a kényelmes munkák közül. De azt állítani, hogy mindent megtanulsz, miközben a valóságban amúgy tudsz semmit, elég hiteltelen.
2023. márc. 23. 15:06
 12/63 anonim ***** válasza:
83%

"Rengeteg mindenhez érték, illetve hajlandó vagyok megtanulni bármit. Gyakorlatilag lehet adminisztrációs, illetve adatrögzítéssel, vagy projekttervezéssel kapcsolatos."

Magyarra fordítva a szót semmihez nem értesz és tökmindegy mi a munka csak legyen valami szar home officeból úgysem kell csinálni semmit alapon

2023. márc. 23. 15:51
 13/63 anonim ***** válasza:
100%
Valos tavmunkahoz itthon nagyrészt IT tudás kell.
2023. márc. 23. 18:52
 14/63 A kérdező kommentje:

3 - igen, B2-es szaknyelvi nyelvvizsgám van.

4 - Köszönöm a lehetőséget, élnék vele.

5 - Pontosan mellékállást keresek, kiegészíteni a táppénzemet.

6 - Nem tudom miből sikerült levonnod ezt a következtetés, de ennyi erővel én meg azt látom, hogy nálad még mindig sokkal több mindenhez értek.

8, 9 - Szerintem ez nem így van, már csak az én példából kiindulva sem. A tudásom megvan a távmunka alapjaihoz, viszont azt már nagyon unom, hogy átveréssel van tele az internet. Távmunkaként hirdetnek értékesítési és sok egyéb, olyan feladatot, ami nem távmunka. A hirdetések alapján nem boldogulok, ezért kérek inkább olyanoktól tapasztalatot, akik már valós távmunkát végeznek. Sajnos azt tapasztalom, hogy hazánkban a távmunka, csak X, személyesen ledolgozott év után érhető el, vagy részleges home office-t ajánlanak egy-egy álláshoz, pl heti 1 nap home office. Nem kimutatást és gúnyos megjegyzéseket várok, hanem tényleges távmunkában dolgozók tapasztalatait. Köszönöm.

10 - Szerintem összekevertél anyukáddal.

2023. márc. 23. 18:55
 15/63 A kérdező kommentje:

11 - Szerintem gyakorolnod kellene még az olvasást és a szövegértelmezést. Nem azt írtam, hogy nem értek semmihez. Nem ismersz, nem tudsz rólam semmit, mégis általánosítasz, ez pedig nem rólam mond véleményt, hanem rólad. Jelenlegi platformra, jelenlegi kérdéshez, teljesen elég annyit tudnotok, hogy van tapasztalatom több területen is. Ha már ilyen szuper tanácsokat osztogatsz, akkor kérlek világosíts fel, hogy pontosan mit tanuljak ahhoz, hogy utána azonnal és biztosan legyen állásom távmunkában. S most ne jöjjünk az instagramon reklámozott online ügyintézői stb.tanfolyamokkal, mert tegyük fel elvégzem (bár a tudásom már megvan), de elvégzem, majd hol lesz tuti állásom? Először kellene egy álláslehetôség, ahol látom mit kell csinálni és ha szükséges, akkor tanulok hozzá. Nem logikusan?

12 - Neked is javaslom a szövegértelmezés mélyebb szinten való elsajátítását. Rengeteg szakterületen dolgoztam már. Logisztika, marketing, vendéglátás, szállodaipar, gyártás, fuvarozás stb.nagyon sokféle irodai és adminisztrációs munkát végeztem már. Jövedelemkiegészítés a cél, ezért keresek valamit.

13 - Sajnos ezt én is észrevettem. IT tudásom nincs.

2023. márc. 23. 19:05
 16/63 anonim ***** válasza:
56%

Fordítva ülsz a lovon. Nincs ilyen, hogy ha elvégzel, vagy megtanulsz valamit, akkor neked biztosan tuti állásod lesz. Távmunkában általában magasan képzett réteg szokott dolgozni, de ott se mindenki. A 100% Home office ritka, még az IT-ban sincs mindenhol. Most ha valaki belinkel neked egy mérlegképes könyvelői álláshirdetést, ahol engedi is munkáltató a HO-t, akkor nekiállsz számvitelt tanulni? Évek kérdése mire lerakod a vizsgákat és eljutsz olyan szintre, hogy egyáltalán el tudj benne helyezkedni. Nonszensz.

De tessék, itt van egy álláshirdetés. Kezdőket is várnak.

[link]

Vagy itt egy másik. Logisztika.

[link]

2023. márc. 24. 00:18
 17/63 A kérdező kommentje:
16 - Szerintem, te ülsz fordítva azon a lovon...örülök, hogy te magad fogalmaztad meg a dolgot, amiről már eddig is beszéltem. Nem lehet sem úgy munkához jutni, hogy elvégzel egy tanfolyamot és majd lesz fix munkád. Illetve úgy sem lehet, hogy találsz munkát, s akkor fogsz bele komolyabb tanulásba. Azt hittem egyértelmű, hogy nem egy évekig tartó mérlegképes könyvelőnek, vagy pedig egy informatikusnak terveztem tanulni. Segítek megfogalmazni, mit értettem a "szívesen tanulok" kifejezés alatt. Például, adott egy villanyszereléssel foglalkozó cég, mely mondjuk home office-ban keres valakit, aki árajánlatokat állít össze. Közöm nincs a villanyszereléshez, de amit tudnom ahhoz, hogy megfelelő árajánlatot tudjak készíteni, nagyon szívesen és nagyon gyorsan megtanulom. Először az alapokat, majd minden egyebet. Mondattam volna bármilyen más területet, mely azért igényel némi specifikumot. Remélem így érthető. Illetve akkor újra kiírom: nem netes hirdetéseket várok, mert a Google-ben én is meg tudom keresni az aktuálisan meghirdetett home office állásokat. Nem okostojások kioktatását várom arról, hogy miért jó, vagy éppen nem jó nekem a tavmunka. Olyan emberek véleményét várom, akik már jelenleg is távmunkában dolgoznak, rendesen be vannak jelentve és ki vannak fizetve, s esetleg van náluk még szabad pozíció, akár csak részmunkaidőben is. Köszönöm.
2023. márc. 24. 14:05
 18/63 anonim ***** válasza:
69%

Magyarul mégse értesz semmihez és betanított munkát keresel, 100% távmunkában. Hát ja, ezt eddig is sejtettük, de legalább végre leírtad saját magad is. Álmodik a nyomor. Ilyen szellemi betanított munkát még HO nélkül is nehéz találni, mert rohadt sokan jelentkeznek rájuk.

Már az első oldalon többen leírták, hogy ez nem fog menni, mégis kötöd az ebet a karóhoz. Nincs piacképes tudásod.

2023. márc. 24. 14:19
 19/63 anonim ***** válasza:
29%
Én tudok teljes távmunkát. Napi 6 órában végezhető, de értékesítés (alapbér+jutalék+cafeteria).
2023. márc. 24. 14:22
 20/63 A kérdező kommentje:

18 - Nem kezdek bele, mert látom nem érted. Rengeteg mindenhez értek, számos területen dolgoztam már, mindenhonnan szívtam magamba tudást, rengeteg iskolát végeztem, nyelveket tudok, de engedjük el. Nem magyarázkodom egy olyannak, aki ismeretlenül lenéz. Fogalmad sincs miért keresek most ilyen munkát, nyilván nyomós okom van rá, de persze ez is kit érdekel. Többször nem írom le, hogy okoskodásra nem vagyok kíváncsi, hanem valós tapasztalatokat várok. Ha harmadjára sem sikerül megértésed, akkor sajnállak.

19 - Köszönöm, kereslek.

2023. márc. 24. 14:30
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!