Ajánlana valaki valós távmunkát? Teljes home office-ban végezhető, ami alkalmazotti viszonyban foglalkoztat és nem kell hozzá vállalkozónak lenni?
Figyelt kérdés
Esetleg vállalkozásban is érdekel, de csak ha havi szinten fix mennyiségű munkát is biztosít, látatlanban nem váltok ki vállalkozást.2023. márc. 23. 12:28
31/63 A kérdező kommentje:
29 - Senki nem vitatta a konkurenciát, hiszen hatalmas potenciál pályázik ilyen melókra. Viszont nem értem, hogy akkor minek írod, hogy képzettség nélkül esélye sincs senkinek. 😄 Szerintem engedd el tesó, ezzel nem segítesz, hanem csak kötözködsz másokkal. Ha unatkozol és napod van, egy fél óráig még ráérek, de utána mennem kell, mert nekem van életem.
2023. márc. 24. 15:19
32/63 A kérdező kommentje:
30 - Nagyon rá vagytok itt kattanva az Onlyfans-ra. :) Ha ennyire tetszik az az oldal, akkor menjetek oda és rázzátok ki, ha már más módon nem tudtok nőhöz jutni. Én nem k...vának készülök, szóval köszi az ajánlatot, de a szexuális jellegű munkák sem jöhetnek szóba. Ezeken felül valami esetleg?
2023. márc. 24. 15:21
33/63 anonim válasza:
Unokatestvérem egy multinál van 100% távmunkában. Annyiból áll az egész napja, hogy emailekre válaszol. Igazából nem kell hozzá semmilyen speciális tudás (angolul tudni kell) mégis diplomát kértek tőle és 2 körös interjú után választották ki.
34/63 A kérdező kommentje:
33 - A kiválasztás nem probléma, hiszen szűrniük kell valahogy a sok jelentkezőt. Annyit lehet tudni, hogy ez melyik multi?
2023. márc. 24. 15:28
35/63 anonim válasza:
Azért ajánlgatják az Onlyfanst, mert gyakorlatilag semmi más nincs, amire alkalmas lennél, 100% távmunka és valós esélyed is lenne hogy felvegyenek rá.
De ha te ennyire tisztában vagy a munkaerőpiaccal, akkor miért itt kérdezgetsz róla? Miért nem helyezkedtél még el távmunkában?
37/63 anonim válasza:
"De ha te ennyire tisztában vagy a munkaerőpiaccal, akkor miért itt kérdezgetsz róla? Miért nem helyezkedtél még el távmunkában?"
Mmindenki tudja a nyilvánvaló választ.
38/63 A kérdező kommentje:
35 - Szerintem összekeversz anyukáddal, esetleg neki ajánlgasd az Onlyfanst, mert engem nem érdekel, de lehet őt igen. :) Mivel semmit nem tudsz rólam, így azt sem tudhatod, hogyan nézek ki. Lehet bűncsúnya vagyok. :) Azért kérdezgetek itt, mert valós tapasztalatokra vagyok kíváncsi. Valós véleményekre stb. Ráadásul nem egy munkaerőpiaci felmérést végzek, hanem szeretnék pár valós vélemény alapján megcélozni olyan területeket, ahol tényleg működik a távmunka.
2023. márc. 24. 15:33
39/63 A kérdező kommentje:
36 - Nagyon köszönöm, ez nagyon jó tipp.
2023. márc. 24. 15:35
40/63 anonim válasza:
Valós tapasztalatokat és véleményeket kaptál. Csak nem tetszett neked és felháborodtál rajtuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!