Ajánlana valaki valós távmunkát? Teljes home office-ban végezhető, ami alkalmazotti viszonyban foglalkoztat és nem kell hozzá vállalkozónak lenni?
Figyelt kérdés
Esetleg vállalkozásban is érdekel, de csak ha havi szinten fix mennyiségű munkát is biztosít, látatlanban nem váltok ki vállalkozást.2023. márc. 23. 12:28
51/63 A kérdező kommentje:
50 - Ismétlem, mert nagyon nehéz a felfogásod. Először tapasztalatokat kérek be másoktól, s mikor megfogalmazódott bennem, hogy mely területeket érdemes megpályázni, akkor majd pályázok, de cuki, hogy aggódsz miattam és a jövőm miatt.
2023. márc. 24. 16:22
52/63 A kérdező kommentje:
Sok itt a nehéz felfogású egyén...kár, hogy egyre több szaladgál közülük szabadlábon...szomorú jövőnek nézünk elébe...
2023. márc. 24. 16:24
53/63 anonim válasza:
A kérdező egy polihisztor. Annyi mindenhez ért, hogy muszáj valamilyen módon leszűkítenie a területeket mielőbb elkezd pályázni az állásokra. Ezért tette fel a kérdést. Nem igaz, hogy ilyen nehéz a felfogásotok.
54/63 A kérdező kommentje:
53 - Most adtál egy remek ötletet. A pszichésen zavarodott embereknek kellene online tanácsadást nyújtanom, sosem fogynának el az ügyfeleim.
2023. márc. 24. 16:41
55/63 anonim válasza:
Tessék. A pszichológiához is ért.
56/63 A kérdező kommentje:
Bizony, bizony. Mondtam én, hogy rengeteg mindenhez értek. :)
2023. márc. 24. 17:01
57/63 anonim válasza:
A hozzászólásaid alapján az legalább megnyugtat hogy ilyen idegrendszeri problémákkal amivel küzdesz nem akarsz emberek közé menni hanem távmunkázni bár kétlem hogy még szaktudással is valahol el tudnál helyezkedni.
Normális cégeknél a szaktudás mellett az ember személyiségét is vizsgálják és felmérik hogy mennyire képes beilleszkedni egy csapatba úgyhogy ilyen helyen te nem fogsz dolgozni. Gondolom a "rengeteg" munkatapasztalatod is onnan származik hogy 1-2 hónapra felvett 1-2 alacsony egzisztenciájú cég alja munkát végezni de onnan is repültél próbaidőszak alatt.
58/63 A kérdező kommentje:
57 - Itt egy újabb pszichológus. :) Megint kezdjük, hogy semmit nem tudunk a másikról, de elképzeljük és általánosítunk. Most akkor én is menjek bele, hogy vajon kinek is vannak idegrendszeri problémái? Nem nekem, az bizonyos. Tudorka csak hogy megnyugodj, azért szeretnék távmunkát, mert ki szeretném egészíteni a jövedelmemet. Nincsen szó más emberek iránti utálatról, az inkább belőletek árad. Ez is pszichológia, nagyon könnyen be lehet illeszkedni egy idegen társaságba is, ha akarsz. Még akkor is, ha közben utálod mindet, könnyen el lehet érni, hogy téged szeressenek. Nagyobb mennyiségű munkatapasztalatot pedig nem csak úgy lehet szerezni, hogy váltogatod két havonta a munkahelyed, hanem pl.úgyis (csak hogy te is értsd) hogy egy olyan munkáltatónak dolgozol, akinek több telephelye is van, s emberhiány miatt több helyen is megfordulsz.. mindegyik hely más tevékenységet folytat...
2023. márc. 24. 18:49
59/63 anonim válasza:
Deutsche Telekom-nál rendszergazda. Full ho.
60/63 A kérdező kommentje:
59 - Nagyon köszönöm, viszont az informatikához nem értek.
2023. márc. 24. 20:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!