Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért kell mindenhova nő?

Miért kell mindenhova nő?

Figyelt kérdés

Csak a szar, kemény, fizikai munkák maradnak férfiaknak, plusz mérnök, infos, sebész, ami nyilván keveseknek adatik meg... Nem kellesz tanárnak, nem kellesz irodába, bankba, szállodába, vendéglátóhelyre (kivéve szakács, bár nem sokáig szerintem), sehova ami kicsit is kényelmesebb munka, ha van melletted egy női jelentkező.

Már a futár szakmába is bele eszi őket a fene.

Nem a nőket akarom bántani, hanem a rendszert.

2023. márc. 21. 12:30
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
100%
Valami tényleg van, mert ahova érkeztem dolgozni szeptemberben, az egyik menedzser nő úgy “üdvözölt” hogy megint egy férfi? Mikor lesz már végre nő a csapatotokban? Nem viccelt, komolyan gondolta. Ráadásul multi, ahol nem nagyon szokás így megnyilvánulni. Kérdés, mi lenne a HR en ha egy férfi főnök úgy üdvözölné az újonnan érkező női beosztottat, hogy már megint egy nő? Mikor lesz már végre egy férfi a HRen. Na akkor szerintem etikai bizottság és felmondás 😂
2023. márc. 22. 17:25
 22/23 anonim ***** válasza:
Ez nem igazán így működik. Az állások 99,9%-nál tökmind1 hogy milyen nemű vagy, nem számít.
2023. márc. 24. 17:42
 23/23 Senior Séf ***** válasza:
Az a helyzet, hogy a nők javadalmazása kedvezőbb a cégnek,
2023. márc. 24. 17:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!