Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért kell mindenhova nő?

Miért kell mindenhova nő?

Figyelt kérdés

Csak a szar, kemény, fizikai munkák maradnak férfiaknak, plusz mérnök, infos, sebész, ami nyilván keveseknek adatik meg... Nem kellesz tanárnak, nem kellesz irodába, bankba, szállodába, vendéglátóhelyre (kivéve szakács, bár nem sokáig szerintem), sehova ami kicsit is kényelmesebb munka, ha van melletted egy női jelentkező.

Már a futár szakmába is bele eszi őket a fene.

Nem a nőket akarom bántani, hanem a rendszert.

2023. márc. 21. 12:30
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Akkor te miért a számítógépet bütykölöd a betonozás helyett ha az olyan jó?
2023. márc. 21. 15:44
 12/23 anonim ***** válasza:
85%

Azért mert jó látni és röhögni az ilyen barmokon mint te 😁

Akár betonozás közben is.

2023. márc. 21. 15:47
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Menj el pincérnek, jól keresnek és lehetsz férfi :)
2023. márc. 21. 17:23
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

ez nem "megadatik, vagy sem" kérdés.. tanulsz,van képzettséged, tudásod. Te vagy a legjobb a jelentkezők közül, akkor téged választanak.

2 évig csak szenvedtem mint vállalkozó.. környezetemből csak a lehúzást kaptam.. de nem adtam fel és most jobban keresek mint a környezetemben bárki.

2023. márc. 21. 17:49
 15/23 A kérdező kommentje:
Pincérnek is haamrabb kell egy szép nő és ezen nem is sértődök meg 13-as, de ahol nem a kinézet számít ott nem mindegy, pl. egy irodában?
2023. márc. 21. 17:56
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes, én köreimben minden ágon van férfi és nő.

Engem pl nem akartak alkalmazni, merthogy nő vagyok...

Aztán egyik barátom építkezett, szakikat keresett, akikkel finoman szólva gond volt és a munkájukkal is. Másik barátomék perre vitték az építkezést.

Aztán egyiküknek mondtam, mondd mit kell csinálni, megoldottam. Szépen, precízen, amit a szaki csinált vissza kellett teljesen bontani.

S hidd el... Férfiként előbb találsz munkát, mint nőként. Főleg felénk.

Nem az van, hogy végig méricskélnek az interjún, csesztetnek, hogy van-e gyerek vagy/és mikor lesz. Ideiglenes kirakati babának max felveszik a nőt, aztán dobják, mert "mi van ha lebabázik".

Férfiak vállát megveregetik, ha baba/gyerek vagy terhesség van képben...

Nem véletlen váltam ki az alkalmazotti munkákból.

Igen pl pultosnak, recepcióra stb, ahol kirakati kellék a nő, ott "előnyben vannak", lélekben és kiszolgáltatottságban viszont hátrányban vannak.

Erről a főnökség és a marketing tehet, hogy adott helyeken szívesebben látnak nőket.

Alkalmazkodsz vagy magad alapozod meg a dolgokat. Ez a két opció van.

Személy szerint jobban is érzem magam elvonulva a műhely falai között ügyködve. Bácsikám és közös barátunk lelkesített erre az útra.

Én pl örülök, hogy könyvelőm férfi, srácok között nőttem fel, jobban kijövök velük.

Sok szerkesztőt és irodistát ismerek, akik neme férfi. De lehet én élek más világban.

NAV-ban is korombeli férfi szokta intézni a dolgaim, szeretek vele is együtt működni. Ügyes, gyors és hatékony a kedvessége mellett.

A névjegykártya és katalógus nyomtatós emberkém is faszi.

2023. márc. 21. 19:06
 17/23 anonim ***** válasza:
68%
Miért nem tanulsz valamit, h neked is kényelmes melód lehessen? Pl infós pályán kifejezetten a férfiak vannak előnyben
2023. márc. 21. 22:33
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

"Nem kellesz tanárnak"

Mi van? Szerinted a férfi tanárokat diszkriminálják, mikor akkora a hiány, hogy lassan összeomlik az oktatási rendszer?

2023. márc. 21. 23:25
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Tulajdonképpen mihez értesz? Milyen végzettséged van? Honnan tudod, hogy nem kellesz tanárnak? Tanár vagy? Mi az, hogy nem kellesz irodába? Milyen irodába? Milyen munkára? Bankban mit szeretnél csinálni?
2023. márc. 21. 23:46
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Más a baj, keresd a vakfoltjaidat, légy őszinte magaddal, és meglesz.
2023. márc. 22. 08:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!