Volt hogy mindenhova bekültétek az önéletrajzotokat hasraütés szerüen vagy ami hely megtetszett?
Nem mivel előre gondolkoztam és nem olyan egyetemi képzést végeztem ami izgalmasan hangzik és érdekes dolgokat oktatnak, hogy jól érezzem magamat 3 évig utána pedig sehová sem kellek, hanem olyat ami nehéz de diplomázást követően 40 évig jól érzem magamat.
3 helyre adtam be a jelentkezést és mind a 3 helyre behívattak, 2 héten belül elhelyezkedtem. Alkalmazott matematikus BSc + Survey Stat MSc, egyébként a csillagászat érdekelt volna, de akkor most gyárban 3 műszakoznék így pedig a havi 650-es nettómból teleszkópokat és teleobjektíveket is tudok venni magamnak.
Ez volt a kérdés:
"Ha már nagyon reménytelen volt a helyzetetek?"
Elmondtam hogyan lehet elkerülni azt hogy reménytelen legyen az ember helyzete, de látom nem ment át az üzenet, bár ha nincs egyetemi végzettséget többed nem is vártam tőled. Számodra marad az hogy 1000 helyre beadod a jelentkezést és a kutya se lesz kíváncsi rád mert selejtekre sehol nincs szükség.
"bekültétek" "szerüen"
Analfabétizmus kizáró ok a legtöbb helyen, ilyen készségekkel esetleg szart elmehetsz lapátolni a mezőre, de szerintem oda is alkalmatlan vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!