Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Létezik olyan hely,ami megfele...

Létezik olyan hely,ami megfelelne nekem?

Figyelt kérdés

25 éves lány vagyok,16 éves korom óta dolgozom vendéglátásban,mögöttem van több év Balaton,hajó,elegáns éttermek,bor és pezsgő bár,én kifejezetten szeretem ezt a szakmát.

Pultos vagyok,nem felszolgáló,de megállom a helyem a pályán is:)

Igazából az merült fel bennem,pont így a hétvégi hajtás előtt,hogy én nem szeretném ezt így,ilyen formában már,ahogy évek óta csinálom.

Dara van minden nap,többszáz fős foglalások,kevés a munkaerő(a jó munkaerő főleg),nincs megállás 13-14-15 óra…kezdek kicsit besokallni.

Minek után én tényleg szeretem ezt csinálni,szeretek alkotni,szép kávét szép koktélokat készíteni ,érdekelnek a borok így azt érzem, hogy nemigaznán tudok érvényesülni és azt a szeretet és energiat beletenni a munkámba amit szeretnék. Zavar,hogy kosz van,a váltótársaim tojnak rá,ragad az egész pult de nekem sincs már energiam más után takaritani,ha egyedül jövök nyitni,örülök ha van időm reggelizni. Zavar,hogy annyi vendeg van,hogy futószalagon csak szórjam ki a koktelt,kavet mindegy hogy nez ki csak az a lenyeg hogy 2 percen belül meglegyen,semmi nem számít csak az idő a nyomás hogy minell gyorsabban minél több minden…szeretnék váltani sokkal szívesebben dolgoznék valami családias,kisebb vendéglőben,borozóban reggelizőben…mindegy csak ezt a 13 ora telházat és fejetlenséget szeretném már elengedni.

Nem ismeretek olyan helyeket ahová jó szívvel ajánlanátok hogy menjek be,küldjek egy öneléletrajzot?:)

Nekem már nem a 800 ezres fizetés kell,csak egy kis nyugalom,ahol jól erezhetném magam a szakmámban.

Szivesen megyek heti 5 napot,csak ne 14 ora legyen a nyitvatartás…vagy legyen reggeli,váltott műszak.

Vagy igazabol a 12-13 ora is belefér,csak akkor tényleg legyen valami kisebb,családiasabb dolog,ahol van idő beszélgetni a vendégekkel stb..nem egy daráló.

#pult #barista #reggeliző #Vengéglátás
2023. márc. 11. 12:14
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
És Budapest,azt kihagytam.
2023. márc. 11. 12:15
 2/13 anonim ***** válasza:
27%
Informatikus, matematikus, villamosmérnök karrierek mind kielégítik az elképzelésedet és a fizetés is millió feletti
2023. márc. 11. 13:06
 3/13 A kérdező kommentje:
Pont nem vagyok egy matematikus tipus😅😂
2023. márc. 11. 13:12
 4/13 anonim ***** válasza:
0%
Jó lenne tudni az ország mely részén élsz és keresgélsz munkát.
2023. márc. 11. 13:28
 5/13 A kérdező kommentje:
Írtam,hogy Budapest:)
2023. márc. 11. 13:32
 6/13 anonim ***** válasza:
2023. márc. 11. 13:38
 7/13 A kérdező kommentje:

Ez nagyon szupi,csak ócsán van😅 de pont ilyet keresnék!

2023. márc. 11. 14:26
 8/13 anonim ***** válasza:
Drága nívós helyek?
2023. márc. 11. 14:28
 9/13 A kérdező kommentje:

Igen,azok is szimpik,lehetőség azért adott bőven.

Van tapasztalatom,jol beszélek angolul,ki is nézek valahogy😅értek a szakmához.

Csak gondoltam hátha akad itt köztünk olyan aki konkrét helyet ajánl:)

Nívós helyeken is az a jó,hogy sok olyan van pl ami 5-6 körül nyit csak,pont ezért,hogy megfelelő kiszolgálást kapjon az a vendégkör aki érkezik. (Tiszta ápolt felszolgáló,kipihenve,felkészülve)

2023. márc. 11. 14:42
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos tanácsot nem tudok adni, mert teljesen más területen dolgozok. De tök jó látni, hogy valaki ilyen fiatalon határozott tervekkel rendelkezik és igényes a munkájára. Ne add alább az igényeid és sok sikert!
2023. márc. 11. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!