Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi legyen így, hogy nem tudok...

Mi legyen így, hogy nem tudok referenciaszemélyt adni mert megszűnt az előző hely ahol dolgoztam?

Figyelt kérdés

Felvennének egy állásra, elég komoly beléptetés van és van egyetlen pont ahol elakadtam. Hétfőig kell ezt az egészet visszaküldeni.

Szóval meg kell adni egy referenciaszemélyt az előző munkahelyről. A volt főnökömnek írtam és azt mondta, hogy szívesen segít de mivel Ő nincs már a cégnél (csak a vezetőségből 1-2 ember maradt) ezért megadja a legnagyobb főnök elérhetőségét és beszél vele ez ügyben. Na én most attól tartok hogy azt az embert nem fogja tudni elérni hétfőig, mert egészen magas pozícióban van. Így én vagy lekésem a határidőt vagy nem tudok beírni oda senkit és nem a saját lustaságom miatt.

Mi legyen a teendő? Szóljak a HR-esnek hogy ez a probléma áll fenn?

Igazából 7 hónapja keresek munkát, már a rezsire sincs pénz. Ha nem jön össze nekem végem.

2023. jan. 26. 17:11
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan add meg azt a személyt, akivel egyeztettél, tehát a volt főnöködet. Az, hogy most nem ott dolgozik, semmit nem jelent, akkor amikor dolgoztál, ő ott volt. Tud válaszolni a munkáddal kapcsolatos kérdésekre.
2023. jan. 26. 17:29
 2/4 A kérdező kommentje:

Csak neki nem tudom a számát, mivel céges telefonok voltak és mikor lezárult a projekt le kellett adni mindent. Messengeren írtam neki. Tehát ha hétfőn nem érkezik válasz akkor nem tudok beírni semmit, főleg hogy a messenger nem olyan mint a mobil, simán benne van hogy írok neki de nem válaszol.

Bár most válaszolt egyből, de az utolsó üzenet az volt hogy ezt nekem 01.30. ig le kell adnom.

2023. jan. 26. 17:32
 3/4 anonim ***** válasza:
Írj újra neki és kérd el a számát.
2023. jan. 26. 18:01
 4/4 anonim ***** válasza:

Kérdező, sikerült a munkahely?

Már annyi érdekelne, hogy a referenciszeméllyel kapcsolatban mire jutottál?

2023. febr. 16. 06:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!