Mostanában milyen hely az E&Y iroda Budapesten?
Figyelt kérdés
Hallottam, hogy mostanában nem olyan hajtós, mint pár évvel ezelőtt. Viszont érdekelne olyanok véleménye, akik ott dolgoznak jelenleg. Behívtak interjúra és most se vagyok túl jó állapotban, nem szeretnék még 10 kilót lefogyni és tönkremenni. Milyenek a kezdőfizuk?2022. dec. 1. 20:06
1/8 anonim válasza:
Auditorokat még mindig szivatják big4-nál kevés pénzért, azt nem ajánlanám. Többi terület már javul.
2/8 anonim válasza:
Kezdőfizu adózás területen nettó 290.
3/8 A kérdező kommentje:
controllingról lenne szó, A1-es pozi ez is.
2022. dec. 4. 18:20
4/8 anonim válasza:
azon tul hogy elmondhatod magadrol big4nal dolgozol, semmi mas egyeb haszna nincsen a cegnek.
5/8 A kérdező kommentje:
Jó hát ezen nem kell görcsölni, ugyanis elutasítottak.
2022. dec. 30. 00:08
6/8 anonim válasza:
Szia! Megkérdezhetem, hogy elutasítás alapja a releváns munkatapasztalat hiánya/megléte mellett történt? Vagy valami más? Milyen teszteket kellett kitölteni?
7/8 A kérdező kommentje:
Volt olyan aki jobban "passzolt" a pozihoz.
Attól függ milyen pozira adod be... Nekem nem volt semmilyen teszt csak interjú. Viszont van ahol van assessment külön, majd interjú és feladat is tudtommal.
Tudni kell angolul egy erős középszinten.
2023. jan. 12. 12:33
8/8 anonim válasza:
A consulting és financial advisory részlege jobb, az audit és tax részlegek a legrosszabbak az összes big4-nál. Persze nyilván ízlés kérdése is, de maga a munka is monotonabb, egysíkúbb, a fizetések is alacsonyabbak, bekerülni is könnyebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!