Havi nettó 400e fizetés jónak számít budapesten egy pályakezdő informatikusnak?
Figyelt kérdés
2023. márc. 18. 14:47
22/37 anonim válasza:
"Nekem a bruttó ennyi...."
IT diplomával, üzemeltetés területen, banki szférában vagy multinál Budapesten?
Akkor valamit te nagyon elbsztál ideje sürgősen váltani
23/37 anonim válasza:
22. Nem banki területen az igaz, egy cégnél
24/37 anonim válasza:
6 éve kezdtem nettó 350 ezerrel frissdiplomásként úgy, hogy nem is közvetlen szakirányos diplomám volt.
26/37 anonim válasza:
Sztem palyakezdokent it - villamos vonal Budapesten akár 450 fele is lehet kacsingatni.
27/37 anonim válasza:
@7
Hitelmentes házat már 2 milláért is lehet venni, szóval 400e x 5 hónap és már meg is van.
Ám, ha a 400e felét kajára és megélhetésre költi, akkor is megvan 10 hónap alatt a kétmillás ház, ami hitelmentes.
Ugyanígy 20millás meg 40millás házat is lehet venni, csak az tovább tart. Hosszabb távon viszont a kamatos kamat, ami neked dolgozik, csodákra képes.
28/37 anonim válasza:
Miért lettem lepontozva?! Ha én 6 éve kezdtem 350 ezerrel, akkor az azóta megtörtént infláció miatt most a 400 ezer nem számít jónak pályakezdőnek. Ami 6 éve volt 350 ezer, az most inkább 500-550 ezer kb. az infláció miatt.
29/37 anonim válasza:
#27-es. Normális környéken maximum telket kapsz 20-40 milláért. Persze le lehet költözni a cigánysorra 10-15 millióból valami 100 fős faluba is.
30/37 anonim válasza:
@29 Kevered a normális környéket a sznob környékkel.
Értelmes ember nem vesz 20-40 milláért telket, csak ha több milliárdja van parlagon, amivel nem tud mit kezdeni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!