Havi nettó 400e fizetés jónak számít budapesten egy pályakezdő informatikusnak?
Huszonkilenc, az megvan, hogy az egész PEST egy hatalmas "cigánysor" (sic!)?
Mégis minden sznob oda vágyik, s még csak telket sem tudsz venni, mert nincs...
Hogy jönnek ide a lakásárak meg a telkek?
Én annyit írtam hogy pályakezdőkent nem rossz a 400 nettó. Persze később majd több lesz az.
@35
Mi okból próbálsz cáfolni valamit, amit senki nem állított? Ez valami kisebbségi érzésből fakad? (Azt látom, hogy írni nem tudsz az anyanyelveden, de jó eséllyel olvasni sem. Ez a tény magyarázhatja a viselkedésed, valóban.)
Ma, az internet korszakában munkalehetőség mindenhol van, ahol áram és internet van.
Budapestre a sznob, bulizni vágyó fiatal vágyik, mert megunta a 600 fős faluját, s azt hiszi, Budapest a nagyvilág. S a buli bejön ugyan, de tengődik, mert hónap végén annyija sincs, mint amennyi a falujában maradna valamely helyi melót végezve. Viszont, amikor hétvégén hazautazik, ő a menő nagyfiú, aki "pesten melózik", "pizzát zabál" és "a budapestparkbamegamorizonba bulizik".
Haverom ennyit keres gyárban technikusként és még csak nem is Pesten...
Ha te ennyiért hajlandó vagy dolgozni... bennem biztos ott lenne a "nem ezért tanultam ennyit" gondolat, bár nem tudom mennyit tanultál, meg hogy milyen területen dolgozol.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!