Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Havi nettó 400e fizetés jónak...

Havi nettó 400e fizetés jónak számít budapesten egy pályakezdő informatikusnak?

Figyelt kérdés
2023. márc. 18. 14:47
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
0%

Huszonkilenc, az megvan, hogy az egész PEST egy hatalmas "cigánysor" (sic!)?

Mégis minden sznob oda vágyik, s még csak telket sem tudsz venni, mert nincs...

2023. ápr. 22. 19:53
 32/37 anonim ***** válasza:
74%

Hogy jönnek ide a lakásárak meg a telkek?

Én annyit írtam hogy pályakezdőkent nem rossz a 400 nettó. Persze később majd több lesz az.

2023. ápr. 22. 22:10
 33/37 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem megfelelő. Sokkal nagyobb szempont az elején, hogy szakmailag kielégítő, van-e fejlődési lehetőség. Aztán ha az évek során ott nem lesz jobb anyagilag, majd könnyedén mehet más helyre, ahol jobban megfizetik.
2023. ápr. 23. 07:23
 34/37 anonim ***** válasza:
82%
(És nehogy elhidd az itt olvasottakat, hogy mindenki aki informatikában helyezkedik el, pár év múlva atlag havi 3 milliót visz haza úgy hogy érdemi munkát a nap töredékében végez home office-ból.)
2023. ápr. 23. 07:27
 35/37 anonim ***** válasza:
82%
31: Sztem Budapestre vagy mondjuk a pár szerencsésebb videki megyeszekhelyre pl: Győr az vágyik aki nem akar azon izgulni, hogy az alfold kozepen van-e munka lehetőség.
2023. ápr. 23. 08:06
 36/37 anonim ***** válasza:

@35

Mi okból próbálsz cáfolni valamit, amit senki nem állított? Ez valami kisebbségi érzésből fakad? (Azt látom, hogy írni nem tudsz az anyanyelveden, de jó eséllyel olvasni sem. Ez a tény magyarázhatja a viselkedésed, valóban.)

Ma, az internet korszakában munkalehetőség mindenhol van, ahol áram és internet van.

Budapestre a sznob, bulizni vágyó fiatal vágyik, mert megunta a 600 fős faluját, s azt hiszi, Budapest a nagyvilág. S a buli bejön ugyan, de tengődik, mert hónap végén annyija sincs, mint amennyi a falujában maradna valamely helyi melót végezve. Viszont, amikor hétvégén hazautazik, ő a menő nagyfiú, aki "pesten melózik", "pizzát zabál" és "a budapestparkbamegamorizonba bulizik".

2023. ápr. 23. 13:41
 37/37 anonim válasza:
29%

Haverom ennyit keres gyárban technikusként és még csak nem is Pesten...

Ha te ennyiért hajlandó vagy dolgozni... bennem biztos ott lenne a "nem ezért tanultam ennyit" gondolat, bár nem tudom mennyit tanultál, meg hogy milyen területen dolgozol.

2023. jún. 17. 09:38
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!