Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Országban van olyan gyár...

Szalma82 kérdése:

Országban van olyan gyár most,ahol normális fizetés,és állják szállást is?

Figyelt kérdés

Nekem mostani munkahellyel van gondom,pedig 7,5éve dolgozom itt,de elmúlt 3évben csak 1szer volt emelés,miközben tavaly átálltunk 4ről 3műszakra,idén meg 2re....Azaz emeléssel együtt kevesebbet kapok már,mint 2éve,s ez a fizetés már semmire nem elég...

Itt helyben 2cég keres csak,de az anyagilag nem sokkal több...

Tudom,nem munkakereső csoport,de érdekelne mi a helyzet az országban......

ma 09:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Nincs
ma 09:49
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Csak akkor tudnak emelni, ha többet termelsz. Ez a helyzet? Mert ha nem, akkor csak úgy tudnának emelni, ha megemelik a termék árát, ami inflációt gerjeszt, tehát nem vagy előrébb.
ma 10:56
 3/5 A kérdező kommentje:

Ez 1multi,nem darabbér van,amit kell megcsinálom ettől független.

Meg sajnálnám itthagyni,2017be kezdtem,de rossz már fizetés.

ma 12:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Már ne haragudj de te magad írod, hogy 4 műszak után 3 utána 2. Akkor még is mit vársz??? Hiába több lett a béred ha kevés a pótlék. Nincs ami meg nyomja a fizud. Am én Kelet Magyarországon dolgozom havi 320 ért folyamatos műszakban. Ez se több.
ma 12:41
 5/5 A kérdező kommentje:
Persze,azért írtam egyre kevesebb a fizi,de kedves válaszoló azt is írtam 3év alatt 1szer emeltek,azóta árak boltokba s mindenben nagyon elszálltak....
ma 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!