Havi nettó 400e fizetés jónak számít budapesten egy pályakezdő informatikusnak?
Figyelt kérdés
2023. márc. 18. 14:47
11/37 anonim válasza:
Én nettó 580 000 ért helyezkedtem el idén februárban Bp multi frissdiplomást mérnökinfó BSc + angol felsőfok SZJA kedvezménnyel DevOps Engineer (AWS) munkakörben
12/37 anonim válasza:
Mi az "informatikus" ebben a kontextusban?
Simán lehet OKJs informatikus, aki megy egy általános iskolába rendszergazdának vagy Mérnökinformatikus bsc-t elvégezve programozónak.
Első esetben nagyon jó fizetés, a másodikban meg elég gyenge.
13/37 anonim válasza:
#12 irta a kerdezo, hogy mirol van szo.
15/37 anonim válasza:
Pályakezdőkét 0 tapasztalattal szerintem korrekt. Ha jól csinálod akkor 1-2 év múlva váltasz egy lényegesen nagyobb fizuért. Szard le a sok trollt meg prolit, itt mindenki bruttó 2 millát kereset 0 év tapasztalattal XD.
16/37 A kérdező kommentje:
Annyit elfejtettem írni, hogy 26 éves vagyok és papírnak egy Üzemmérnök-informatikus diplomám(OE NIK) és egy B2es nyelvvizsga.
2023. márc. 22. 10:06
17/37 anonim válasza:
Tehát bruttó 600. Teljesen korrekt pályakezdőként, főleg ha a munkába sem kell megszakadni.
18/37 NTBS válasza:
Megfelelő. A nagyott mondókat még nem kell figyelembe venni.
19/37 anonim válasza:
Uzemeltetes teruleten valoban korrekt.
20/37 anonim válasza:
Jó. Haverom bruttó 430-al kezdett 4 éve, most olyan 800-850-et kap ugyanabban a munkakörben, ugyanott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!