Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szakmunkás fizetések jelenleg...

Szakmunkás fizetések jelenleg Ausztriában, azon belül Burgenlandban?

Figyelt kérdés
Úgy tudom, hogy egyre nő az ingázók száma, ami Bécsben és a magyar határ közelében lejtőre állította a fizetéseket. Én pedig pont most tervezem, hogy kimennék dolgozni, pontosabban naponta kijárnék, mert van már pár év munkatapasztalatom és a német nyelvvel is elboldogulok, erős B2. Arra lennék kíváncsi, hogy keresett szakmában (pl. villanyszerelő, autószerelő, ilyesmi), pár év tapasztalattal mekkora havi nettó fizetések vannak mostanában az esetleges béren kívüli juttatásokat is beleszámolva. Ja és normál munkaidőben, tehát nem ilyen heti 50-55 óra, mint az itthoni tetveknél.

2023. márc. 3. 12:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Autószerelő nettó 1700€ (márkaszervíz)
2023. márc. 3. 12:51
 2/14 anonim ***** válasza:
+ 13-14. havi + adóvisszatérítés
2023. márc. 3. 13:20
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen random raktári melokra járnak ki 1400-1500 euróért ami évi 14 x. Egy keresett szakmával mondjuk ács, komuves, lakatos mondjuk inkább 2 ezer fele van a bér.
2023. márc. 4. 07:59
 4/14 anonim ***** válasza:
Egyebkent többet hazahoznak mint a soproni mérnökök 90 százaléka, szóval nem kell azert őket félteni
2023. márc. 4. 08:01
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is kijárok. Nincsenek lejtőn a fizetések nyugi, szükség van a jó munkaerőre is!
2023. márc. 4. 12:14
 6/14 anonim ***** válasza:
Ettől függetlenül ausztriában Burgenlandban a lerosszabbak a fizetések
2023. márc. 4. 16:51
 7/14 anonim ***** válasza:
27%
Kijárnak Ausztriába dolgozni? Hogyhogy? Nem úgy volt, hogy a szakmunkások már milliókat keresnek itthon? Itt a gyakorin már ők az új milliárdosok, takarítók meg a milliomosok...
2023. márc. 5. 09:19
 8/14 anonim ***** válasza:
Én most végzek autószerelőként. GBM-eket akarnak adni ahol egyáltalán felvesznek Gy-M-S megyében :D
2023. márc. 5. 20:49
 9/14 A kérdező kommentje:

7-es azok a fullsztekk fullhómofisz full programozók.

8: Hát igen, tipikus Győr, munka van dögivel, csak eppen szaréhugyé, jó esetben gbm bejelentéssel plusz némi boríték.

2023. márc. 5. 21:13
 10/14 anonim ***** válasza:
Nagybátyáméknál ugyan ez, GBM bejelentés plusz teljesítménybér. Nettó 400-500-at kapnak, persze heti 60 órába.
2023. márc. 6. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!