Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ausztriában, Burgenlandban...

Ausztriában, Burgenlandban munkavállalás?

Figyelt kérdés

Burgenlandban tervezek munkát vállalni, jó lenne a határhoz közelebb kerülni. Már 11 éve élek Ausztriában, csak sajnos messzi, és mostanra honvágyam lett.

Tudnátok tippeket adni mely nagy cégekhez érdemes jelentkezni? Gyári munkára gondolok, ahol mondjuk gépeket kell kezelni. Ebben van nagy tapasztalatom, és érzékem is van hozzá. Élelmiszer ipari területen dolgoztam 9 évet, de másba is szívesen belekóstolnék.

Normális nagy cégek érdekelnének, ahova be lehet kerülni. AMS.at és a portálokat figyelem. De nyilván nem minden van fent rajtuk. Illetve szar helyre sem szeretnék bekerülni, ahhoz már öreg vagyok ☺️. Bárkinek bármi tippje van, szívesen fogadom.

Köszi előre is!

2023. jan. 6. 14:41
 1/3 anonim ***** válasza:
Miért nem mész Bécsbe? Az sincs messze, és sokkal több a lehetőség.
2023. jan. 6. 14:47
 2/3 A kérdező kommentje:

Mert ott drágább a lakhatás, parkolás, csúcsidőben kijutni, bejutni, tovább tart.

Hétvégéimen hazajárnék, és így is 3-4 óra az út a határtól, nem szeretném ha ez még több lenne.

Vezettem már eleget a 11 év alatt hazáig☺️ De ha más nem lesz, akkor természetesen Bécs is számításba van véve.

2023. jan. 6. 14:53
 3/3 anonim ***** válasza:

[link]

vannak facebook csoportok, ahol sok ilyen munka van

2023. aug. 21. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!