Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van olyan munka ami home...

Van olyan munka ami home office (vagy legalább hibrid) végezhető és minimum nt 400-at fizet?

Figyelt kérdés

A jelenlegi munkámat imádom, de sajnos most hogy elmúlt a covid helyzet és a fűtési szezon is, minden home office lehetőséget elvettek, így váltanék ha lehet. Most nettó 400-at kapok, ennél kevesebbet nem szeretnék keresni.

Van egy informatikus (de nem programozó) végzettségem, jelenleg rendszeradminként dolgozok. Tanultam programozást anno, de nem sikerült elvégeznem azt az egyetemi képzést és nem is szeretném újra megpróbálni, így ez kilőve. (Mást viszont hajlandó lennék tanulni, de jó lenne ha nem tartana 3-4 évig…)

Profession-ön alig 1-2 fejlesztői állás van ami ennél többet fizetne.

Tényleg ennyire ritka a normálisan fizető h.o.? Hol vannak ilyen állások hirdetve? Milyen területen kéne nézelődnöm?

(Nagy rutinom nincs, 4 éve voltam pályakezdő és azóta is ugyanazon a munkahelyen vagyok, szóval nem vagyok gyakorlott álláskereső)

2023. márc. 3. 11:53
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem muszáj mindenkit felvenni contactnak és nem muszáj kiírni, hogy munkát keresel. Nekem sincs kirakva, hogy keresgélek, közben meg már folyamatban van az interjú, lehet jövő héten offer lesz belőle.
2023. márc. 3. 14:15
 12/24 A kérdező kommentje:

Jah persze nem is vettem fel senkit.

Majd használom úgy hogy nem hirdetem hogy állást keresek.

Sok sikert az új helyhez neked 😊

2023. márc. 3. 14:21
 13/24 anonim ***** válasza:
Tesztelő??
2023. márc. 3. 18:59
 14/24 A kérdező kommentje:
Linkedinen alig írnak fizut 1-2 hirdetéshez, és nem is lehet erre szűrni, így számomra használhatatlan.
2023. ápr. 27. 10:43
 15/24 anonim ***** válasza:
23%

"Amúgy a linkedintől az is elriasztott hogy nekem egyből ajánlotta a főnököm hogy ismerem. Gondolom engem is ajánl neki, ami elég kellemetlen hogy ott virít hogy munkát keresek…"

Pedig lehet, hogy ha megsejtené, hogy keresgélsz, megemelné a fizudat 30%-kal...

2023. ápr. 27. 15:17
 16/24 anonim ***** válasza:
51%

"A jelenlegi munkámat imádom, de sajnos most hogy elmúlt a covid helyzet és a fűtési szezon is, minden home office lehetőséget elvettek,"

Ugyanakkor néma gyereknek anyja se érti a szavát. Nem lenne jobb sunnyogás helyett nyílt lapokkal játszani a munkaadóddal? Ezt elmondod neki és vissza rak fele HO-ba.

2023. ápr. 27. 15:19
 17/24 NTBS ***** válasza:
Van. Keresegélj kitartóan.
2023. ápr. 27. 22:13
 18/24 A kérdező kommentje:

Nyilván elmondtuk, felháborodva közölték hogy felejtsük el.

Hónapok óta keresgélek…

2023. máj. 2. 09:33
 19/24 anonim ***** válasza:

Bocs ha már így megkérdezem, jelenleg én is melót keresek, de a profession akkor mire jó egyébként?

(van némi IT tapasztalatom remek műszaki érzékem, de egyébként villanyszerelésről van papíom).

2023. máj. 11. 11:03
 20/24 anonim ***** válasza:
március 3 óta nem sikerült váltani munkahelyet IT-n belül? Az azért elég komoly... nekem mérnökinfó diplomával pályakezdőként 2 hét volt idén mire felvettek, 3 helyre adtam be linkedinen abból 2 is jelzett egy héten belül... bruttó 750k bérigényemet elfogadták úgyhogy megállapodtunk, de azóta is folyamatosan kapok heti 8-10 ajánlatot a fejvadászoktól linkedinen
2023. máj. 11. 16:22
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!