Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van olyan munka ami home...

Van olyan munka ami home office (vagy legalább hibrid) végezhető és minimum nt 400-at fizet?

Figyelt kérdés

A jelenlegi munkámat imádom, de sajnos most hogy elmúlt a covid helyzet és a fűtési szezon is, minden home office lehetőséget elvettek, így váltanék ha lehet. Most nettó 400-at kapok, ennél kevesebbet nem szeretnék keresni.

Van egy informatikus (de nem programozó) végzettségem, jelenleg rendszeradminként dolgozok. Tanultam programozást anno, de nem sikerült elvégeznem azt az egyetemi képzést és nem is szeretném újra megpróbálni, így ez kilőve. (Mást viszont hajlandó lennék tanulni, de jó lenne ha nem tartana 3-4 évig…)

Profession-ön alig 1-2 fejlesztői állás van ami ennél többet fizetne.

Tényleg ennyire ritka a normálisan fizető h.o.? Hol vannak ilyen állások hirdetve? Milyen területen kéne nézelődnöm?

(Nagy rutinom nincs, 4 éve voltam pályakezdő és azóta is ugyanazon a munkahelyen vagyok, szóval nem vagyok gyakorlott álláskereső)

2023. márc. 3. 11:53
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
#20 Bruttó 750k azért elég karcsú fizetés IT-ban. De az viszont igaz, hogy IT vonalon átlag 1 hónap alatt lehet új melót találni, hacsak nem vagy kutyaütő.
2023. máj. 11. 16:43
 22/24 A kérdező kommentje:

Professionon csak senior fejlesztőknek hirdetnek legalább 400-as fizut (nekik igazából jóval többet), de az meg én nem vagyok.

Linkedin számomra használhatatlan, semmi fizut nem írnak sehol.

2023. máj. 11. 16:46
 23/24 anonim ***** válasza:

#20 "Bruttó 750k azért elég karcsú fizetés IT-ban"

Pályakezdőként nekem elsődleges szempont az volt hogy olyan helyre kerüljek ahol modern technológiával foglalkozok, hogy szerezzek releváns tapasztalatot amivel már megcélozhatók a br 1,5 - 2M közötti bérek vagy senior szinten 2M+.

Én úgy gondolom hogy hosszútávon sokkal megtérülőbb befektetés az ember karrierje elején akár alacsonyabb bérért (700-800k) elhelyezkedni egy olyan környezetben ami modern és széleskörü tech stacket használ mint pár százezerrel magasabb bérért beragadni valami elavult legacy kódbázist mókolni amivel később nehezebb a váltás / nem fizet olyan jól.

#kérdező: nyilván nincs bérsáv feltüntetve linkedinen hiszen Neked kell tudni hogy a munkádért mennyi bért kérsz a cég pedig eldönti hogy érsz-e nekik annyit vagy találnak-e tőled olcsóbb munkaeröt. 2023-ban egyébként IT szektorban a 400k (br 600) az nagyon minimális szint, már tavaly még az infláció előtt magasabbról indultak az alapbérek.

2023. máj. 11. 16:59
 24/24 anonim ***** válasza:

#22 Ne nevettess már, a nettó 400 az egy gyenge junior fizu! LinkedIn-en is előfordul azért, ahol kiírják a fizut. Profession mindenképp felejtős. Megnézel egy Hays salary guide-ot és nagyjából képben leszel a fizuval.

Ha pedig csak olyan ajánlatok érdekelnek, ahol ki van írva a fizu, akkor NoFluffJobs.

2023. máj. 11. 17:03
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!