Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van olyan munka ami home...

Van olyan munka ami home office (vagy legalább hibrid) végezhető és minimum nt 400-at fizet?

Figyelt kérdés

A jelenlegi munkámat imádom, de sajnos most hogy elmúlt a covid helyzet és a fűtési szezon is, minden home office lehetőséget elvettek, így váltanék ha lehet. Most nettó 400-at kapok, ennél kevesebbet nem szeretnék keresni.

Van egy informatikus (de nem programozó) végzettségem, jelenleg rendszeradminként dolgozok. Tanultam programozást anno, de nem sikerült elvégeznem azt az egyetemi képzést és nem is szeretném újra megpróbálni, így ez kilőve. (Mást viszont hajlandó lennék tanulni, de jó lenne ha nem tartana 3-4 évig…)

Profession-ön alig 1-2 fejlesztői állás van ami ennél többet fizetne.

Tényleg ennyire ritka a normálisan fizető h.o.? Hol vannak ilyen állások hirdetve? Milyen területen kéne nézelődnöm?

(Nagy rutinom nincs, 4 éve voltam pályakezdő és azóta is ugyanazon a munkahelyen vagyok, szóval nem vagyok gyakorlott álláskereső)

2023. márc. 3. 11:53
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:
“Hibrid”-et úgy értem hogy heti 2-3 nap otthon, a többin iroda. Néha szeretek azért bejárni, nem kell állandó teljes home office.
2023. márc. 3. 11:54
 2/24 anonim ***** válasza:
97%

"Profession-ön alig 1-2 fejlesztői állás van ami ennél többet fizetne."

Senki nem hasznal profession-t IT-ban, ott a LinkedIn tobb ezer lehetoseggel.

2023. márc. 3. 12:00
 3/24 A kérdező kommentje:

Pedig elég sok állást hirdetnek, csak azok nagyon keveset fizetnek. :D

Megnézem a linkedin-t.

2023. márc. 3. 12:08
 4/24 anonim ***** válasza:
100%

"Van egy informatikus (de nem programozó) végzettségem"

Ez pontosan mi?

Amúgy rengeteg ilyen van IT-ban, sok ezek közül nem is kifejezetten fejlesztői állás. Nettó 400-at juniorként is meg lehet simán kapni.

2023. márc. 3. 12:34
 5/24 anonim ***** válasza:
67%
devops állást keress, szerintem adminból az könnyebb út, mint a kódolás. a devopsosok most irdatlan pénzeket tudnak elkérni. linkedin-en nézzegess, a profession nem IT-re való.
2023. márc. 3. 13:07
 6/24 A kérdező kommentje:

Informatikus könyvtáros diploma + egy félbehagyott proginf képzés amiről papírom nincs de ismereteket adott + végeztem pár rövid képzést, pl SEO, html stb témákban. További képzésekre is nyitott vagyok, kivéve proginf vagy mérnökinfó egyetemi képzések.

Hát ez a linkedin ritka átláthatatlan egy felület, a keresője egy katasztrófa. 💀

2023. márc. 3. 13:07
 7/24 A kérdező kommentje:
Ja, de amúgy nem feltétlenül minden áron IT területen keresgélek. Csak ehhez már van valamiféle papírom, de nyitott vagyok másra is.
2023. márc. 3. 13:21
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem maradj az IT-nál, ha tetszik.

Rengeteg képzés található interneten, udemy-n, CS50 és egyéb képzések, ami a diplomaddal és a tapasztalatoddal jó alapot adhatnak a munkakereséshez.

Szerintem kezdj egy LinkedIn profil készítésével, tölts fel rá minden infót (skillek, tapasztalat, tanulmányok) és állítsd be hogy nyitott vagy munkakeresesre.

Azután nézd meg hogy milyen irány érdekel es kepezd magad. A papír kevésbé fontos, főleg hogy egy diplomád már van.

2023. márc. 3. 13:35
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

A programozásnál nem a diploma a lényeg, bár sokat segít. De ha van affinitásod és gyakorlatod, akkor diploma nélkül is kaphatsz fejlesztői állást.

IT-ban elég gyakori a full homeoffice, csak a csökönyös cégek erőltetik a bejárást, de olyan helyen nem is érdemes dolgozni.

Profession-t el kell felejteni. LinkedIn és NoFluffJobs.

2023. márc. 3. 13:46
 10/24 A kérdező kommentje:

Amúgy a linkedintől az is elriasztott hogy nekem egyből ajánlotta a főnököm hogy ismerem. Gondolom engem is ajánl neki, ami elég kellemetlen hogy ott virít hogy munkát keresek… (még senkinek nem szóltam munkában erről, egyelőre csak felmérném a lehetőségeket, nem tervezek holnap felmondani)

Köszi a tippeket amúgy ✌️

2023. márc. 3. 14:05
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!