Nettó 500 ezer forintos fizetésből milyen életszínvonalon lehet élni Budapesten? Havi szinten elég ott ennyi pénz?
Figyelt kérdés
2023. febr. 26. 14:02
21/31 anonim válasza:
Persze, sok helyen 10-et se adtak. Ott maskor sem emelgetnek, eleve vackok a fizetesek. Sok helyen meg bizony emeltek, akar ket lepcsoben is. Vagy adtak inflaciot kompenzalo egyszeri juttatast, ami volt ahol nevetseges osszeg (Schneider Electric), volt ahol ertelmes osszeg. Nagyon valtozo.
22/31 anonim válasza:
#19 En sem a mernokokre gondoltam.
23/31 anonim válasza:
#22: Az érdekes pedig te magad írtad:
"A Boschnal, Evosoftnal dolgozik osszesen vagy 5 ezer mernok, nem nagyon keresnek mar 500 alatt, esetleg a juniorok."
24/31 anonim válasza:
Nem. Amit beideztel egy mondat. Ami az adott cegeknel dolgozo osszes mernok szamossagat kozeliti. Ez nem tartalmaz olyan infot, hogy csak es kizarolag mernokokre gondoltam. Altalanossagban beszeltem minden nem betanitott munkakort beleertve. Ezt viszont leirtam. Elotte.
25/31 anonim válasza:
Oké, akkor szóéj hol keres egy betanított munkás, gépkezelő nettó 500 ezret pótlékok és bónuszok nélkül és már megyek is oda dolgozni!
26/31 anonim válasza:
NEM betanitott munkakorokrol volt/van szo.
27/31 anonim válasza:
pedig a dolgozók többsége betanított munkát végez
28/31 anonim válasza:
A nap pedig keleten "kel". Nem betanitott munkakorokrol volt szo, ketszer is kiemeltem, harmadjara sem ment at.
29/31 anonim válasza:
Akkor meg szimplán hülyesegről beszélsz. Tartalmatlan, semmi témáról.
30/31 anonim válasza:
Tudom, tudom, ez a de akkor is játék. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!