Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van ilyen munkahely külföldön?

Van ilyen munkahely külföldön?

Figyelt kérdés

Kérlek ne kövezzetek meg, de hónapok óta nem találok állást, mivel pályakezdő vagyok tapasztalat nélkül, így mindenhonnan elutasítottak eddig.

Pár napja gondolkozom a külföldi munkán, viszont van egy kiskutyám és semmi pénzért nem adnám oda senkinek, és nem hagynám itthon.

A német nyelvet beszélem, de csak társalgási szinten, viszont mindent megértek, pincér szakmám van, de nem feltétlen ezen a területen.

A kérdés, hogy van-e olyan külföldi állás, ahol nincs szükség a 100%os nyelvtudásra, illetve olyan, ahol szállás is van és lehet vinni állatot.

Tudom nagy elvárások, de reménykedem hátha:)

2023. febr. 17. 15:03
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Németországban ha nincs lakásod nem kapsz munkát, ha nincs munkád nem kapsz lakást. Kimenni csak úgy tudsz ha van kint ismi akihez odacuccolhatsz vagy pedig közvetítővel munkásszállóra ahova jellemzően nem vihetsz, vagy ha vihetsz nem hagyhatsz ott napközben kisállatot.

Ausztriában elég hasonló a szitu.

2023. febr. 17. 15:38
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Elég valószínűtlen hogy találni fogsz ilyet. Ehhez bérelned kellene egy olyan szállást, ahol napközben ott tudod hagyni a kutyádat. Ha a pénz nem számít lehet ilyet találni akár munka nélkül is, de a munkaadó nem fog ilyet biztosítani.
2023. febr. 17. 20:19
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Svajcban a legtobb hotel ad szallast, de kutya az kizart, maximum ha alberletbe mesz kesobb akkor viheted, de ott sem engedik mindenhol.
2023. febr. 17. 23:11
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező, sajnos segíteni nem tudok neked, csak azért írok, hogy tudd, én is ebben a dilemmában vagyok éppen.

Bár veled ellentétben nem vagyok pályakezdő, munkát én sem találok fél éve és az egyetlen ami visszatart a külföldre költözéstől az nem más, mint hogy mi lenne a háziállataimmal ha kiköltöznèk és mi lenne velem nélkülük. Munkahely által biztosított szállásra nem lehet vinni őket, viszont jópár hónapig az is kizárt hogy tudjak legalább egy saját szobát bérelni valahol.

2023. febr. 18. 05:19
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek

#4es nekem is ez a problémám sajnos:(

2023. febr. 20. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!