Mily módon lehetne külföldön elhelyezkedni?
Felső fokú angol nyelvtudásom van, tanári vegzettségem, illetve idegenforgalmi szakmenedzser vagyok.
Parommal tervezzuk a kulfoldre koltozest, celunk egy reszben allandoan napos orszag. O orvos, neki konnyebben menni.
A kerdes en vagyok. Van-e olyan lehetoseg hogy home officeba dolgozhassak? Hogy erdemes ennek neki kezdeni?
Jelenleg tanar vagyok, elso munkahelyem igy masban nincs tapasztalatom.
3
Ha mondjuk angol tanár akkor azért lehet vele kezdeni valamit, ha nem is rendes iskolában.
"tanári diploma, idegenforgalmi szakmenedzser"
Ezek tipikus büfészakok, ezekben a szektorokban külföldön nem hogy Home Office-ban nem fogsz, de úgy egyébként sem, legalábbis nagyon kicsi az esély rá. Esetleg a nyelvvel tudsz kezdeni valamit, de angol anyanyelvű országban az sem valami nagy szó hogy beszéled a nyelvüket, nem angol nyelvű országban pedig beszélni kell az ország hivatalos nyelvét is.
Orvosként az elhelyezkedéssel nem lesz gond, az külföldön is felkapott.
Mit lenne erdemes elvegezni ami kulfoldon is megallna a helyet?
Mernok es orvos kepzesen kivul.
6
Nem a mit hanem a hol inkább a nagy kérdés. A célországban kellene elvégezned az adott szakmát mert azt fogadják el ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!